Cum se simte Loredana Chivu după operația la rinichi: "Niște crize și dureri teribile..."

Publicat pe .

Cum se simte Loredana Chivu după operația la rinichi. Loredana Chivu a trecut prin momente dificile, după ce a ajuns de urgență la spital și a suferit o operație la rinichi. De pe patul de spital, fosta asistentă TV a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, dar și ce reguli trebuie să respecte după intervenția suferită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Loredana Chivu a trecut prin momente dificile. Fosta asistentă de televiziune a suferit o operație la rinichi și acum a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. După intervenția suferită, pare că blondina se simte bine, dar se află în continuare la spital.

334837447_159694420261043_6211190993569868026_n-626×1024-1334837447_159694420261043_6211190993569868026_n-626×1024-1

„În momentul de față mă simt bine, am trecut printr-o anestezie generală. Am avut o problemă la rinichiul drept. Am avut o piatră care a plecat de la rinichi în uretră ca să fiu cât de explicită pot. Piatra avea aproape un centimetru și pentru asta a fost nevoie de o operație cu laser și de mai multe tratamente pe care le urmez.

Citește și: Alexandru Abagiu este noul jurat la Bravo, ai stil!, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Citește și: Bianca Pop este însărcinată și va avea o fetiță: „Am aflat când eram deja gravidă în luna a cincea'

Astăzi am scăpat de piatră și în continuare o să urmez indicațiile doctorului meu.Îmi iau tratamentul și voi face tot ce mi s-a recomandat mai departe.

Sunt în continuare la spital pentru că a fost o anestezie generală și nu ai cum să pleci în ziua în care ți s-a efectuat operația”, a povestit Loredana Chivu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Cum se simte Loredana Chivu după operația la rinichi

Totodată, în perioada următoare, Loredana Chivu trebuie să urmează un regim alimentar strict, la fel cum a procedat și înainte de intervenție.

„O să am de urmat un regim și am avut și înainte un regim de urmat. Totul s-a întâmplat așa foarte repede, acum două săptămâni m-am trecut cu niște crize și niște dureri teribile în zona abdomenului și a spatelui. Am chemat de două ori salvarea, după care am hotărât să vin la urgență la un spital privat de la noi și atunci mi s-a descoperit problema pe care o am.

Am stat internată cinci zile, am avut o sondă internă, adică rinichiul drept era foarte inflamat și a trebuit să îi dăm puțin timp. Am stat două săptămâni cu sonda, după care am revenit pentru operația de extragere a pietrei pe care am avut-o și mi s-a înlocuit sonda. Voi mai sta cu ea încă 10 zile, iar dacă totul este bine rinichiul meu o să fie iar sănătos”, a mărturisit Loredana Chivu, potrivit sursei citate anterior.

„Este o operație non-invazivă”

În continuare, dansatoarea a mai mărturisit că a fost vorba despre o operație non-invazivă, ceea ce înseamnă că nu are tăieturi și nici nu o să rămână cu cicatrici.

„Este o operație non-invazivă, deci nu am tăieturi, cicatrici și așa mai departe. A fost făcută cât se poate de bine și am avut o perioadă foarte agitată din punct de vedere al sănătății, preț de câteva luni, dar eu caut soluții la problemele mele și am încredere în Dumnezeu așa că sunt sigură că totul o să fie bine”, a mai adăugat Loredana Chivu.

Totodată, ținând cont prin ce a trecut, aceasta vrea să acorde mai multă atenție sănătății sale de acum.

Pentru mine, faptul că am avut această operație de extragere a pietrei respective înseamnă foarte mult. Abia așteptam ziua aceasta și de acum mă îndrept cu pași repezi spre cea mai bună variantă a mea și aici vorbesc de sănătate”, a dezvăluit fosta asistentă TV.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton