Cum și-a cerut Gheorghe Gheorghiu soția în căsătorie. Gabriela Băncescu, dezvăluiri inedite: "Nu-mi venea să cred"

Publicat pe

A fost toată viața un cuceritor, dar acum s-a liniștit și s-a așezat cu adevărat la casa lui. Gabriela Băncescu a dezvăluit cum și-a cerut Gheorghe Gheorghiu, de fapt, soția în căsătorie. Trăiesc de mai mulți ani o poveste frumoasă de dragoste, dar abia anul trecut și-au unit destinele în America.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În 2021, în luna noiembrie, Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-au căsătorit oficial, la New York, orașul în care locuiesc împreună. Tot aici, soția artistului deține și o afacere de succes, un restaurant cu specific românesc. Acum, ea face dezvăluiri inedite despre căsnicia cu cel care le-a cucerit inimile fanelor de atâția ani.

Cum și-a cerut Gheorghe Gheorghiu soția în căsătorie. Gabriela Băncescu, dezvăluiri inedite: "Nu-mi venea să cred"Cum și-a cerut Gheorghe Gheorghiu soția în căsătorie. Gabriela Băncescu, dezvăluiri inedite: "Nu-mi venea să cred"

Cum a început povestea de dragoste dintre Gheorghe Gheorghiu și soția lui

Artistul s-a stabilit de aproximativ șapte ani la New York, acolo unde locuiește acum împreună cu soția lui. O cunoștea de mai bine de 28 de ani pe Gabriela Băncescu, pentru că ea era patroana restaurantului unde unde venea el când pleca în turneu prin America. Inițial, i-a legat doar o relație de prietenie, dar apoi lucrurile au evoluat.

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când a venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști. Dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile. (…) Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat', a dezvăluit partenera de viață a lui Gheorghe Gheorghiu, la Antena Stars, conform Impact.ro.

Citește și: Cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela: „Aveam o viață mai dificilă, probleme din toate părțile'

Citește și: Mirela Vaida și soțul ei, escapadă romantică în străinătate. Ce destinație au ales: „Doar noi doi”

Citește și: De ce și-a lăsat Gheorghe Gheorghiu soția în America, după nuntă. El își petrece vara în România: „Am avut câteva…”

Citește și: Cum a reacționat Shakira după ce Pique a fost fotografiat în ipostaze tandre cu noua iubită: „Nu se aștepta la o asemenea trădare”

Cum a fost cerută în căsătorie Gabriela Băncescu

Chiar dacă se cunoșteau de atâția ani, Gheorghe Gheorghiu s-a emoționat ca un adolescent atunci când și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi au devenit soț și soție în data de 14 noiembrie 2021, la New York, iar nașii lor au fost Maria Dragomiroiu și soțul ei, Alexandru Mihu. Locul în care și-au jurat credință a fost unul special: Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Ceremonia a fost urmată de o petrecere tradițional românească.

„El s-a dus acolo (n.r în Florida) înainte, că rămăsese din turneu și s-a dus cu prietenii, au cumpărat inel. Eu când am aterizat cu fiul meu (…) am văzut că era agitat așa, nu mai avea stare (…) a scos inelul, nici nu mai știu ce a zis. (…) Când am văzut că scoate inelul nu-mi venea să cred', a mai povestit aceasta, conform sursei citate anterior.

Cu ce se ocupă fiica lui Gheorghe Gheorghiu în SUA

Artistul o are și pe fiica lui în America, iar Andra este de o frumusețe răpitoare. Nici pe plan financiar nu stă deloc rău. Are 33 de ani și se ocupă de propria ei afacere.

„Este pasionată de pălării, șepci, în general de modă. De mică era fascinată de eleganța pe care o aveau personajele din filmele istorice, de ținutele aristocraților din secolele trecute.

Are un atelier, iar tot ce face pornește din vocație, nu consideră asta o afacere. Majoritatea pieselor vestimentare ori șepcile sale sunt unice, personalizate. Port și eu o pălărie făcută pentru mine’, a declarat Gheorghe Gheorghiu pentru Fanatik.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter