Cum și-a cunoscut Karmen soțul și cum a cucerit-o: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Stăm cu părinții lui”. Ce spune cântăreața despre al doilea copil / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 11 octombrie 2023, 16:36

Karmen și soțul ei, Bogdan Căplescu, au devenit un cuplu în 2018. Acum ceva timp, cântăreața ne povestea în revista VIVA! că între ei doi nu a fost dragoste la prima vedere și că partenerul ei a abordat-o abia după mai multe ieșiri în grupul de prieteni. I-a spus atunci că artista îi va fi soție și că vor avea un copil, lucruri care s-au adeverit în scurt timp. În prezent, vedeta susține că-și mai dorește un frate sau o soră pentru fiica lor, Sofia, însă momentan nu este pregătită. Tot ea ne-a povestit că locuiesc împreună cu socrii ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tu și soțul tău, Bogdan Căplescu, ați devenit un cuplu în 2018. A apărut în viața ta într-o perioadă destul de delicată, pentru că tocmai ce trecuseși printr-o despărțire, cu câteva luni înainte… Cum v-ați cunoscut, mai exact? A fost dragoste la prima vedere?

Nu a fost dragoste la prima vedere. Noi ne-am cunoscut prin prieteni. Ne știam, eram OK fiecare cu prezența celuilalt. La un moment dat, după mai multe ieșiri în grupul de prieteni, am fost în club, acolo m-a bătut pe umăr și mi-a zis: „O să fii nevasta mea și o să avem un copil. Eu, în mintea mea, am zis: „Hai, măi! Bine…. La câteva luni, ne-am cuplat și a venit și Sofia.

karmen-6karmen-6

Citește și: Cum au afectat-o pe Karmen problemele de sănătate ale mamei ei și cum se simte acum, după AVC: „De acolo au început problemele. Am început să plâng rău de tot' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Karmen, fiica lui Adrian Minune, lipsa lui în copilărie și ce spune despre retragerea acestuia din muzică: „Nu știu cum este să ai un tată prezent 100%' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman o duce pe fiica ei la psiholog, din cauza lui Marius Elisei: „Este extrem de afectată emoțional din cauza lipsei totale a tatălui. Nu a plătit niciodată pensia alimentară, deși este 500 de lei”

Citește și: 'Era să ne prindă războiul acolo. Doamne ferește să…' Mihai Trăistariu ar fi trebuit să susțină un concert, în Israel, pe 18 octombrie / EXCLUSIV

Cum și-a cunoscut Karmen soțul și cum a cucerit-o

Lucrurile au decurs natural și rapid între voi, astfel că nu a durat mult și v-ați mutat împreună. Cum arată pentru voi conviețuirea, vă împărțiți treburile în gospodărie?

Așa și așa, pentru că stăm cu părinții lui și avem și o femeie care ne ajută la curățenie. Eu nu prea sunt acasă, ajung seara. O duc de dimineață pe Sofia la grădiniță, în timpul zilei îmi fac treaba și ajung seara târziu. Când stăm acasă, da, ne gospodărim noi.

Cum s-a schimbat viața voastră de când ați devenit părinți? Mai aveți timp și pentru voi doi, vă mai faceți surprize ca la început?

Nu ne mai facem surprize ca la început, ce-i drept. Eu sunt mai romantică, dar mai important decât să facem surprize este să ne înțelegem bine și să ne oferim unul celuilalt liniște și afecțiune. Cred că o relație fericită nu ține doar de surprize. Dacă îi arăți celuilalt că îți pasă, ții la el și îți dorești ce e cel mai bun pentru el, cred că e de ajuns.

Ce spune cântăreața despre al doilea copil

Știm că tu voiai foarte mult să fii mamă de băiat. Te gândești serios la al doilea copil sau vrei să mai treacă timp?

Inclusiv Sofia mi-a spus că își dorește să îi fac o fetiță ca să aibă și ea cu cine să se joace. Da, îmi mai doresc un copil, dar încă nu mă simt pregătită. Vreau ca Sofia să mai crească puțin, ca să mă pot înțelege cu ea absolut perfect. Nu spun că nu-mi doresc, dacă se va întâmpla, foarte bine.

Dietă ții sau ai ținut vreodată? Mai ai timp să faci sport, să mergi la sală?

Îmi doresc foarte tare să mă apuc și sunt în faza în care tot timpul spun că mă apuc de luni sau de mâine. Bineînțeles că mereu mă trezesc că iar am treabă și tot așa. În momentul de față, nu țin niciun regim, dar vreau să merg la sală.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton