Cum și-a cunoscut Nea Mărin soția și cum a cerut-o în căsătorie, în urmă cu 43 de ani: „Nu mă mai căsătoream cu altcineva”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Nea Mărin și-a cunoscut soția încă din liceu și sunt împreună de 43 de ani. Și-au stat alături la bine și la greu, iar carismaticul prezentator ne-a vorbit despre secretul unei căsnicii de durată și ne-a oferit detalii neștiute depsre povestea de iubire cu doamna Mioara.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI

Nu întâmplător se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie… și mai puternică. Iar doamna Mioara, soția dvs., vă stă alături de mai bine de 40 de ani. Mi-ar plăcea să ne povestiți cum v-ați cunoscut!

Suntem de aproape 43 de ani împreună. Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a zecea, ea terminase clasa a opta. Suntem din același sat. Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc, iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile. Verișorii ei, cu care își petrecea timpul liber, erau colegi cu mine, eu îi vizitam, și uite așa, încet, încet, ne-am apropiat. Prietenia noastră a durat cinci ani.

Cum și-a cunoscut Nea Mărin soția și cum a cerut-o în căsătorie, în urmă cu 43 de ani: „Nu mă mai căsătoream cu altcineva'/ EXCLUSIVCum și-a cunoscut Nea Mărin soția și cum a cerut-o în căsătorie, în urmă cu 43 de ani: „Nu mă mai căsătoream cu altcineva'/ EXCLUSIV

Nea Mărin: „I-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea'

După aceea, a terminat liceul și a decis să fie învățătoare în sat. Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979. Apoi au apărut copiii, nepoții…. Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi.

Nea Mărin dezvăluie secretele unei căsnicii de durată

Dat fiind că aveți, probabil, cea mai lungă căsnicie din showbizul autohton, ne-ar plăcea să aflăm care este
secretul acestei longevități… Dacă există unul.

Eu pot să spun două „secrete care sunt la îndemâna tuturor: iubirea și respectul. Tot timpul mi-am iubit soția și am respectat-o, și din partea ei am primit același lucru. Aceste două ingrediente, dacă există împreună, pot face ca o căsnicie să meargă, în ciuda tuturor problemelor care pot apărea pe parcursul vieții.

Vă provoc acum, după mai bine de patru decenii de căsnicie, să-i faceți o declarație de dragoste soției! Ce vă face să o iubiți la fel de mult și în ziua de azi?

Totul. Soția mea mi-a dăruit două fete. Fetele ne-au dăruit doi nepoți, care au început să prindă și ei aripi. Am reușit să construim împreună o căsuță și o familie frumoasă. Pot spune că am tot ce îmi doream de la viață.

Nea Mărin: „Am fost și sunt un tată iubitor'

Aveți două fiice superbe, Dana și Larisa, care v-au moștenit talentul. Mezina chiar v-a călcat pe urme și este profesoară de dansuri populare. Ca tată cum ați fost? Ce fel de educație le-ați dat și care au fost cele mai importante lecții de viață pe care le-au primit de la dvs.?

Am fost și sunt un tată iubitor. Mereu când am fost acasă m-am implicat în educația lor, iar în perioadele în care
eram plecat în turnee se ocupa mai mult soția. Le duceam la teatru, la spectacole, în parc, le-am învățat să meargă cu bicicleta, le-am încurajat să își ia permis. M-am implicat cât am putut de mult în educația lor. Cât despre nepoți, chiar și în prezent aceștia merg cu mine în vacanțe.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter