Cum şi-a sărbătorit David Beckham ziua de naştere

Publicat pe

În acest weekend, David Beckham a împlinit 40 de ani, vârsta pe care a sărbătorit-o înconjurat de familie şi de câţiva prieteni foarte buni într-un hotel de 5 stele din Maroc.

 

Astfel, printre invitaţii fostului fotbalist englez s-au aflat actriţa Eva Longoria, regizorul Guy Ritchie, maestrul bucătar Gordon Ramsey, fostul coleg din echipa de fotbal Manchester United, Gary Neville, dar şi agentul sportiv Dave Gardener, alături de iubita lui, actriţa Liv Tyler.

 

Petrecerea a avut loc în complexul hotelier Amanjena, aflat la periferia oraşului Marrakech, acelaşi unde David şi Victoria şi-au reînnoit jurămintele de nuntă în anul 2004.

 

Declarand ca se simte cel mai fericit barbat, fotbalistul a postat mai multe fotografii de la petrecere, apărând împreuna cu părinţii săi, cu Victoria căreia i-a mulţumit penntru această zi incredibilă, dar şi cu fiul lui, Brooklyn, adevăratul şef al familiei, după cum a precizat David.

 

Victoria a împlinit 40 de ani în 2014, ea sărbătorindu-şi atunci ziua cu o excursie împreună cu familia la Marele Canion, dar şi cu o petrecere la Londra.

 

David Beckham este căsătorit cu Victoria din 1999 si împreună au 3 băieţi şi o fetiţă.

 

Foto: Facebook

 

Cum şi-a sărbătorit David Beckham ziua de naştereCum şi-a sărbătorit David Beckham ziua de naştere

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter