Cum și-au împărțit Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sarcinile pentru nunta din iulie. Până și fetița lor, Zeny, e implicată

Publicat pe

Adelina Pestrițu mai are un pic și va deveni mireasă, la finalul lunii iulie urmând să aibă loc nunta cu alesul inimii sale, Virgil Șteblea. Pregătirile sunt în toi, emoțiile mari, iar viitorii miri stresați ca marele eveniment să iasă cât mai bine. Adelina ne-a povestit cum și-au împărțit responsabilitățile ea și Virgil, dar și cum va 'contribui' la nuntă fetița lor, Zenaida.

Fără îndoială că 2019 este un an de vis pentru Adelina Pestrițu. Dar și un an cu multe responsabilități și mult stres, căci organizarea de evenimente nu este tocmai floarea la ureche. După petrecerea de botez a fiicei sale, Zenaida, și cea prin care și-a serbat ziua de naștere, ambele evenimente ieșind spectaculos, urmează poate cea mai mare provocare de până acum: nunta cu ales inimii sale, Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu, totul despre nunta cu Virgil Șteblea

Marele eveniment va avea loc la finalul lunii iulie, așa că pregătirile sunt în toi. Adelina Pestrițu ne-a dezvăluit cum și-au împărțit responsabilitățile ea și Virgil, astfel încât nunta să fie așa cum au visat. 'Pregătirile merg minunat, pentru că știu ceea ce vreau. De fapt, știm ceea ce vrem. Virgil este foarte hotărât, el vrea să se împlice doar în ceea ce privește costumul de ginere și pe partea tehnică, în ceea ce privește decorul, în asociere cu locația. Respectiv vine și spune «se poate agăța schela cutare de tavan». Astea nu mă privesc pe mine ca femeie. Eu doar vin și spun «uite, culoarea asta îmi place, culoarea asta nu-mi place. Modelul ăsta se păstrează, modelul ăsta se aruncă.» Eu sunt cu partea de estetică, Virgil cu cea tehnică. Mergem împreună la luptă și construim o petrecere frumoasă de nuntă', ne-a explicat Adelina, adăugând că și fiica ei, Zenaida, este în pregătiri pentru nuntă alături de părinți. Vedeta ne-a relatat în glumă că fetița, care va împlini un an în august, încă nu s-a hotărât ce ținută va purta.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter