Cum suportă Lili Sandu, însărcinată în luna a șasea, carantina: "Am ajuns să apreciez și o ieșire la supermarket. Cel mai mult mă sperie că aș putea naște fără cei dragi alături" / INTERVIU

Publicat pe

Însărcinată în 6 luni și jumătate, în plină pandemie, Lili Sandu își păstrează optimismul și umorul, și ne împărtășește cum arată zilele de carantină din viața ei. Este izolată de mai bine de 2 luni împreună cu iubitul și mama ei. Vedeta ne-a povestit cum depășește această perioadă delicată și de ce anume îi este cel mai dor dar și ce gânduri o înspăimântă.

Cum arată o zi din viața ta în izolare?

Mă trezesc în jurul orei 8.30, fac 15 min meditație, plimb cățelul în jurul casei, pregătesc micul dejun, citesc, răspund la mailuri sau întrebări pe social media, prepar prânzul, dorm după lunch cam 30 de min, un power nap, văd un serial, cină și înapoi la somn în jurul orei 11.30. Câteodată mai fac și sport dar mai rar recunosc. Suuuuper boring!

De cât timp ești acasă?

De pe data de 17 martie! O veșnicie. (râde)

Care este pentru tine cea mai mare provocare în aceaste zile?

Să mă țin departe de frigider!!! ( râde) Pentru o femeie însărcinată carantina asta este total nepotrivită din punct de vedere al alimentației. Faci ce faci și mai ronțăi câte ceva… și nu sunt mereu morcovi sau fructe!

De ce îți este cel mai dor din viața de dinaintea acestei pandemii?

De orice!!! Am ajuns să apreciez și câte o ieșire la supermarket, deci cam aici mă situez. De libertate aș zice, de prieteni și călătorii!  Mi-e tare ciudă că nu pot călători! Îmi  pregătisem niște vizite în LA și o vacanță cu Silviu. Ultima înainte să apara bebe în viața noastră dar planurile s-au dus…

Știu că îți place să citești. Ce cărți poți recomanda cititorilor? Dar filme sau seriale?

Un lucru bun din toată pandemia asta a fost că m-am refugiat în citit. Cam dusesem dorul cărților. Pe lângă cărțile legate de sarcină și creșterea copilului, am citit și „Inteligență Emoțională- Daniel Goleman”, „Sufletul Neînlanțuit – Michael A. Singer”, „Distruge-ți obiceiurile nocive!- Joe Dispenza”, „Orașul Fetelor- Elizabeth Gilbert”, „Curajul de a fi vulnerabil- Brene Brown”. Sunt cărți care mi-au făcut mare plăcere să le citesc, pe unele chiar să le recitesc.
Legat de filme mai tot ce prind pe Netflix, iar în mod special un serial, de fapt o serie Netflix- „Unorthodox”.

Faci sport/mișcare în această perioadă?

Am încercat dar sincer nu prea mi-a reușit decât foaaarte rar. Mie îmi place să merg la sala, să văd oameni iar de la vibe ul ăla de work out îmi vine cheful să trag de mine o ora și jumătate. În schimb acasă mai mult de câteva yoga moves nu reușesc să fac.

Cum te întreții în timpul ăsta? Ce ritualuri de beauty folosești ?

Sarcina mă ține frumoasă!️ Este cel mai minunat beauty ritual pentru că totul vine din interior. Pentru corp duc dorul băilor lungi cu un pahar de vin roșu și o muzică de relaxare dar nefiind indicate în perioada sarcinii, mă mulțumesc cu uleiurile antivergeturi și cu muzica. ( râde)

Ce îți place să găteșți? Ai experimentat vreo rețetă nouă de curând?

Dacă înainte de sarcină eram super strictă cu planul alimentar, nu în sensul că eram la dietă ci nu mâncam lactate, gluten, zahăr, carne, acum în perioada asta am extins puțin aria de alimente. Pentru că organismul îmi cerea anumiți nutrienți, am inclus și ce am enumerat mai sus. De gătit se ocupă mama pe care am avut șansa să o aduc la mine înainte de începerea carantinei, și câteodată Silviu care gătește incredibil de bine. Eu rămân cu salatele, avocado toast și omlete. 

Sunt zile sau seri când simți nevoia să te machiezi, să te îmbraci frumos și să te dai cu parfumul preferat, chiar dacă stai acasă?

Ahh, daaa, normal! Mai ales acum când am mai luat și câteva kg în plus. Mă simt mult mai bine când port câte o rochiță boho, mă machiez și îmi aranjez părul.

Ce exista înainte pe lista ta de priorități și nu îți găseai timp niciodată să faci?

Cititul și rearanjarea dressing-ului.

Cum crezi că te-a schimbat această situație? O privești ca pe o încercare spirituală sau ceva mai pragmatic?

Eu privesc totul ca pe o reorganizare în toate planurile. Este o lecție pe care sincer, omenirea o merită. Desigur prețul plătit a fost crunt dar niciodată nu există evoluție până nu există schimbare.

Ce gând te sperie cel mai tare?
Să nasc singură fără cei dragi alături.

Ce sfaturi ai pentru cei care te urmăresc? 

Să fie pozitivi și să investească timpul ăsta liber în evoluția lor, fie spirituală, fie personală. Nimic nu este întâmplator!

Cum suportă Lili Sandu, însărcinată în luna a șasea, carantina: "Am ajuns să apreciez și o ieșire la supermarket. Cel mai mult mă sperie că aș putea naște fără cei dragi alături" / INTERVIUCum suportă Lili Sandu, însărcinată în luna a șasea, carantina: "Am ajuns să apreciez și o ieșire la supermarket. Cel mai mult mă sperie că aș putea naște fără cei dragi alături" / INTERVIU
Cum suportă Lili Sandu, însărcinată în luna a șasea, carantina: "Am ajuns să apreciez și o ieșire la supermarket. Cel mai mult mă sperie că aș putea naște fără cei dragi alături" / INTERVIUCum suportă Lili Sandu, însărcinată în luna a șasea, carantina: "Am ajuns să apreciez și o ieșire la supermarket. Cel mai mult mă sperie că aș putea naște fără cei dragi alături" / INTERVIU
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter