Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului: „Știm cu toții că erau tineri și e extrem de greu”

Publicat pe

Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului. Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 10, a legat o strânsă prietenie cu mulți dintre concurenții emisiunii. Moartea lui Nosfe a șocat multă lume, iar printre cei care au fost alături de Mădălina Crețan, soția artistului, s-a numărat și Florica. Aceasta a luat primul zbor din Paris către România, pentru a fi alături de prietena ei. Recent, aceasta a vorbit despre prietenia cu Mădălina Crețan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului. Florica Baboi i-a cunoscut pe Mădălina Crețan și Nosfe în cadrul emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 10. Câștigătoarea reality show-ului locuiește de ani buni la Paris, iar când a aflat de moartea rapperului, a cumpărat primul avion și a venit în România, pentru a fi alături de Mădălina și fiica ei.

Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului: „Știm cu toții că erau tineri și e extrem de greu'Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului: „Știm cu toții că erau tineri și e extrem de greu'

Câștigătoarea de la Chefi la cuțite a vorbit despre prietenia dintre ea și Mădălina Crețan, soția lui Nosfe. De asemenea, Florica Baboi a mărturisit că vrea să o ajute pe prietena ei și fiica acesteia să treacă peste aceste momente cumplite.

Citește și: Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite, despre cadoul primit din partea soțului ei:„Noi muncim și…'

Citește și:Cine e alături de Mădălina Crețan, după moartea lui Nosfe:”Este vorba despre…”

Citește și:Ce probleme are Vlăduța Lupău după sarcină, pe lângă căderea părului:„Nu faceți greșeala asta. Dacă aș da timpul înapoi…'

Citește și:Daniel Onoriu a ieșit din arest:”A fost ca un dar în prag de Sărbători!”. Ce interdicții are

Cum vrea Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, să o ajute pe soția lui Nosfe, după moartea artistului

Florica Baboi este câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 10. De-a lungul competiției, Florica a legat prietenii frumoase cu unii concurenți, printre care și cu Mădălina Crețan, soția lui Nosfe. Recent, Florica a mărturisit că a fost șocată când a aflat de moartea lui Nosfe, iar la acea vreme se afla în Paris, acolo unde locuiește de ani buni. Fără să stea pe gânduri, aceasta și-a cumpărat bilet de avion și a venit în România, pentru a fi alături de Mădălina.

'Noi când am intrat în emisiune am intrat deodată, eu cu Mădălina și Nosfe și Toby. În ziua aceea am rămas o zi întreagă împreună. Sunt niște persoane sincere, cu suflet mare, cu suflet bun. Mi-au intrat așa în inimă. Când am auzit treaba asta, atât am plâns. Pe loc mi-am luat bilet, nici nu m-am uitat cât costă, am venit imediat să fiu alături de ea', a spus Florica Baboi pentru spynews.ro.

Florica Baboi vrea să organizeze o vacanță pentru Mădălina Crețan și fiica acesteia

Florica Baboi a mai spus că vrea să o ajute pe Mădălina Crețan să treacă peste aceste momente cumplite. Astfel, câștigătoarea Chefi la cuțite vrea să organizeze o vacanță pentru Mădălina, soția lui Nosfe, și fiica acestuia. Fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 își dorește foarte mult să o ducă pe fiica rapperului la Disneyland, în Paris.

'I-am zis că o să o ajut cu orice are nevoie. Acum vreau să organizez să o aduc aici la Paris pe ea și pe fetiță, la Disneyland. Vreau să iau bilete și să le aduc, știm cu toții că erau tineri și e extrem de greu', a mai spus Florica.

Mădălina Crețan a primit sprijin din partea prietenilor după moartea lui Nosfe

Florica Baboi are o relație de prietenie frumoasă cu Mădălina Crețan, iar atunci când a venit în București, cele două s-au întâlnit. Mădălina a refuzat să ia parte la unele evenimente unde Florica Baboi a fost prezentă, declarând că nu este pregătită. Chiar și așa, câștigătoarea de la Chefi la cuțite și prietenii Mădălinei sunt alături de ea și o sprijină în aceste momente grele.

'Acum când am venit la București a venit și ea cu noi. Ea nu prea poate, de exemplu, să vină la o cină. E normal. Deja e destul că ne vedem și mai stăm de vorbă așa cât de cât. Deocamdată ea nu prea poate să facă prea multe lucruri alături de noi. O vom lua pe viitor cu siguranță la evenimente', a mai spus câștigătoarea sezonului 10, Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter