Dakota Johnson ar vrea să trăiască în anonimat

Publicat pe

Crescută într-o familie de actori celebri, cu o copilărie și o adolescență atipice, Dakota Johnson a intrat ea însăși pe lista celebrităților de la Holly­wood cu un rol contro­versat în „50 Shades of Grey'. Atât de controver­sat, încât i-a interzis mamei ei, Melanie Griffith, să vadă filmul.

 

dakota

 

O FAMILIE SPECIALĂ: Dakota Johnson reprezintă a treia generație din familia sa devenită vedetă la Hollywood. Bunica ei este actrița Tippi Hedren, mama sa e Melanie Griffith, iar tatăl este Don Johnson („Miami Vice). Întrebată dacă o deranjează să povestească mereu în interviuri despre familia ei, Dakota a răspuns: „Am început să înțeleg aura seducătoare pe care o are familia mea asupra altor oameni, felul în care li se poate părea interesant sau diferit. Pentru mine însă, ei sunt doar familia mea, este felul în care am crescut, iar ei sunt pur și simplu mama și tata. Nu mă mai deranjează întrebările despre cei apropiați, pentru că înțeleg interesul publicului, dar uneori e plictisitor să vorbesc despre asta. Sunt întrebată foarte mult și despre bunica mea.

 

CEL MAI MARE SACRIFICIU: Dakota Johnson a recunoscut că cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut în viață a fost să accepte rolul Anastasiei Steele din „50 Shades of Grey (50 de umbre ale lui Grey), pentru că știa că întreaga lume o va vedea dezbrăcată. La audițiile pentru rol a citit un monolog din filmul „Persona, regizat de Ingmar Bergman, pentru că s-a gândit că membrii comisiei caută pe cineva care va reuși să fie sexy și direct în același timp. După ce a fost selecționată a dat probe alături de douăzeci de actori pentru ca producătorii să aleagă protagonistul masculin.

 

CEA MAI DIFICILĂ PERIOADĂ: În adolescență a avut de suferit din cauza faptului că provenea dintr-o familie de celebrități. Colegii ei veneau la școală cu articole decupate din tabloide în care erau scrise lucruri negative despre familia sa și despre părinții săi. La 17 ani nu a mai rezistat presiunii și s-a internat într-un centru psihiatric pentru a urma ore de terapie. Inițial, în presă au apărut articole care susțineau că Dakota s-a internat pentru că era consumatoare de droguri, dar actrița a negat.

 

ÎNTR-UN VIITOR ÎNDEPĂRTAT ar vrea să se retragă și să trăiască în anonimat. „Mă gândesc la faptul că nu mai am niciun pic de intimitate, iar asta mă sperie puțin. O mare parte din mine ar fi foarte fericită să trăiască la o fermă din Colorado, să aibă copii, găini și cai – ceea ce oricum voi face într-o bună zi. Actrița a locuit în copilărie în Colorado alături de tatăl ei, Don Johnson, de la care a învățat încă dinainte de a împlini 9 ani să facă un foc de tabără, să călărească, să conducă o motocicletă și să tragă cu pușca.

 

O CONTROVERSĂ NEAȘTEPTATĂ: După toate controversele din jurul filmului „50 Shades of Grey, nimeni nu s-ar fi gândit că Dakota Johnson va fi implicată într-o nouă dezbatere. S-a întâmplat însă după ce a apărut într-un clip umoristic difuzat în timpul emisiunii Saturday Night Live. În clip, Dakota joacă rolul unei tinere care își ia adio de la tatăl său, într-un discurs emoționant, după care pleacă să se alăture grupării teroriste ISIS. O mulțime de voci din social media au criticat emisiunea, spunând că terorismul și ISIS nu sunt subiecte de glumă.

 

O DECIZIE ÎNȚELEAPTĂ: Melanie Griffith s-a lansat cu rolul unui star porno în filmul „Body Double (1984), o decizie riscantă care i-a adus însă succesul și cariera dorită. Totuși, Dakota crede că este mai bine ca mama ei să nu o vadă în scenele de BDSM din film, de aceea a rugat-o pe Melanie Griffith să nu vadă niciodată filmul.

 

RALUCA TĂMAȘ Foto NORTHFOTO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter