Dalida din Las Fierbinți este gravidă pentru a doua oară: „Voi avea încă un băiat”

Publicat pe

Actrița Ecaterina Ladin, cea joacă rolul Dalidei din Las Fierbinți, este însărcinată pentru a doua oară. Actrița a aflat recent că va mai avea un băiețel și a dat vestea în emisiunea La Măruță. Ecaterina spune urmează să aibă încă un băiețel, iar că fiul ei Marcu și-a dorit foarte mult un frățior.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Ne-am dorit foarte tare copii și eu și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă', a spus Ecaterina, gravidă în patru luni.

Cine este Ecaterina Ladin

Dalida din Las Fierbinți este gravidă pentru a doua oară: „Voi avea încă un băiat'Dalida din Las Fierbinți este gravidă pentru a doua oară: „Voi avea încă un băiat'

Originară din Republica Moldova, Ecaterina a fost nevoită să schimbe registrul pentru a se descurca financiar. Ea a avut o pauză în actorie timp de trei ani, vreme în care și-a încercat norocul în afaceri într-un domeniu total diferit de ceea ce face ea în prezent. 

La 16 ani era deja studentă la Institutul de Arte din Moldova. Un an mai târziu se muta la București și intra la Actorie.

În primele două luni de facultate nu a vorbit deloc, îi era rușine și teamă că oamenii nu o vor înțelege din cauza accentului. Balonzaidul lui Hamlet avea să pună capăt tăcerii. Fratele ei mai mare a întreținut-o după ce a terminat facultatea, pentru că stătea ilegal în România și nimeni nu o putea angaja.

A renunțat totuși la teatru vreme de trei ani, timp în care și-a făcut o afacere cu țiglă metalică, iar pentru a înțelege ce înseamnă treaba asta timp de patru luni a urcat pe toate acoperișurile din Moldova.

A închis prăvălia odată ce a venit criza. Și într-un fel a fost mai bine așa, pentru că apoi lucrurile s-au legat: a revenit pe scena teatrului, a primit rolul Dalidei și-a început relația cu actualul soț.

Se simte onorată când oamenii o recunosc pe stradă și mereu încearcă să le facă o bucurie. Rolul Dalidei nu este o povară, dar recunoaște că i-ar plăcea ca, din când în când, oamenii să o mai strige și pe numele ei real.

Dalida din Las Fierbinți, despre soțul ei: Nu mi-a plăcut de el la început'

Ecaterina Ladin este soție iubitoare și o mama foarte înțelegătoare după cum chiar ea a mărturisit. Povestea de dragoste cu soțul ei este deosebită. A început într-o vară, pe când serialul nu apăruse încă, iar ea lucra pe o plajă, în subordinea viitorului ei soț pe atunci.

'L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe 'Fierbințiul' (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie. Ne-am întlnit la momentul potrivit, când eram maturi, nu mai eram copii. Cred că i-a plăcut stabilitatea mea și puterea de muncă.

Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire.', a declarat Ecaterina Ladin pentru ProTV.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter