Dan Badea va deveni tătic. Soția lui este însărcinată în 7 luni: ”Am început să ţip prin casă”

Publicat pe

Dan Badea, fostul soț al Lorei, va deveni tătic în doar două luni. Mădălina, soția lui, este însărcinată în șapte luni. A mai rămas foarte puțin până când cei doi își vor strânge la piept bebelușul. Viitoarea mămică i-a dat vestea lui Dan Badea într-un mod emoționant. 

Dan Badea este cel mai fericit bărbat din lume, pentru că în doar câteva luni va deveni tătic pentru prima dată. Visul lui s-a împlinit, iar Mădălina Drăghia i-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui. Viitoarea mămică i-a dat vestea soțului ei într-un mod emoționant. Băiețelul va veni pe lume în luna martie.

Era în preajma zilei mele de naştere (n.r. 27 iulie). Ea a venit cu o cutiţuţă aşa… mai erau două săptămâni până la aniversare şi mi-a spus ori o deschid acum, ori aştept. Ce om normal la cap ar fi aşteptat. Am deschis. Înăuntru era un body, pe care eu i l-am făcut cadou la Crăciunul trecut, cu mesajul acesta de hai să ne apucăm de treabă, şi testul acela. 

Am început să ţip prin casă şi să fac ca toate alea de bucurie. Te trec toate emoţiile în secunda aia. Viaţa noastră s-a schimbat foarte mult în bine. Acum mă simt că am un scop, altul decât hai să mergem în vacanţă. E băieţel. La începutul lunii martie se va naşte. Este zodia Peşti. Am intrat în faza aia în care căutăm căruţ, pătuţ. Mi-am mutat casa la supermarket-ul de bebeluşi. Căutăm un nume special. Am spus că am putea chiar să alegem Dan, pentru că pe mine în buletin mă cheamă Robert Cristian. La botez mi s-a spus Dănuţ', a povestit  Dan Badea.

Citește și: Actorul Dan Badea s-a căsătorit civil. Uite cât de frumoasă este aleasa lui!

Citește și: Lora a fost suspectă de o boală cruntă la doar 30 de ani. Își amintește cu groază de acele momente

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter