Dan Bitman nu crede în pandemie și consideră că avem parte de o teorie conspiraționistă COVID-19: "Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial"

Publicat pe
Dan Bitman nu crede în pandemie și consideră că avem parte de o teorie conspiraționistă COVID-19: "Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial"Dan Bitman nu crede în pandemie și consideră că avem parte de o teorie conspiraționistă COVID-19: "Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial"

Ca de fiecare dată când vine vorba despre un eveniment care afectează tot globul, există diverse teorii ale conspirației și oameni care le alimentează. Unele dintre ele sunt de-a dreptul amuzante, iar altele sunt menite să instaleze panica în populația mai naivă. Cu toate acestea, ele există, la fel cum există și adepții lor. 

Dan Bitman, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți români, se alătură celor care cred cu tărie în astfel de teorii și spune că este de acord cu Sorin Ovidiu Vîntu, care spune despre virusul COVID-19 că ar fi „un test mondial'

Citește și: Coronavirus în România. Câte cazuri sunt până acum. 4057 persoane infectate, 406 pacienți vindecați și 182 morți

Liderul formației Holograf nu crede în pandemia provocată de coronavirus. 

'E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă și petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm și ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial', a declarat Dan Bittman, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a afirmat, recent, că actuala generaţie are şansa de a asista la 'cea mai mare manipulare făcută vreodată la nivel planetar: coronavirus. Da, este o boală. Este o gripă, poate puţin modificată faţă de gripele cu care suntem obişnuiţi'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter