Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show! A început sezonul alături de Paula Chirilă

Publicat pe

Dan Capatos le-a rezervat surprize fanilor emisiunii Xtra Night Show încă de la începutul anului. Odată cu mutarea emisiunii pe Antena Stars, echipa s-a mărit cu o prezență feminină. Este vorba despre carismatica actriță Paula Chirilă, care, alături de Cătălin Bordea, îi dă replica prezentatorului la Xtra Night Show.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Capatos a început anul în forță la Xtra Night Show! Emisiunea s-a mutat la Antena Stars, dar aceasta nu a fost unica surpriză pe care prezentatorul le-a pregătit-o fanilor săi. De luni, emisiunea beneficiază din nou de o prezență feminină, lui Dan Capatos și Cătălin Bordea alăturându-li-se și carismatica actriță Paula Chirilă.

De-a lungul timpului, Paula Chirilă a fost invitată de mai multe ori la Xtra Night Show, iar chimia dintre ea și prezentatorul emisiunii a fost evidentă. simpatica actriță are un umor spumos, iar stilul ei efervescent s-a pliat perfect pe formatul emisiunii.

Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show! A început sezonul alături de Paula ChirilăDan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show! A început sezonul alături de Paula Chirilă

Paula Chirilă, alături de Dan Capatos și Cătălin Bordea, la Xtra Night Show

După plecarea Vikăi Jigulina de la Xtra Night Show s-a simțit fără doar și poate, lipsa unei prezențe feminine din platoul emisiunii. Odată cu mutarea la Antena Stars, Dan Capatos le-a mai făcut fanilor săi o surpriză – echipei lor li s-a alăturat simpatica actriță Paula Chirilă la Xtra Night Show.

De altfel, nu este pentru prima oară când aceasta apare în calitate de prezentatoare alături de amfitrionul emisiunii, actrița fiindu-i coprezentatoare lui Dan Capatos, timp de două săptămâni, anul trecut, în luna octombrie.

Cei doi au interacționat excelent, drept urmare, actrița li s-a alăturat în noul sezon de la Antena Stars lui Dan Capatos și Cătălin Bordea. Paula chirilă este o este o achiziție pentru Xtra Night Show, cu atât mai mult cu cât este foarte talentată și la stand-up. Recent, Paula actrița a făcut furori în emisiunea iUmor, în rolul Elenei Ceaușescu. Pusă mereu pe glume și cu un umor efervescent, actrița a debutat în emisiune pe 11 ianuarie, iar prezența ei promite mult divertisment de calitate.

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă”. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Previziunile lui Carmen Harra pentru Ilie Năstase, după ce și-ar fi bătut soția: „Rămâne singur în final!”

Citește și: Diana Dondoe este însărcinată! Supermodelul s-a căsătorit, în secret, cu un actor francez

Citește și: Sex and the City revine după 16 ani! De ce a refuzat Kim Cattrall să mai joace în serial

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter