Dan Chişu și Alina Chivulescu s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Publicat pe

Dan Chişu și Alina Chivulescu s-au căsătorit. Cei doi au avut nuntă restrânsă, unde au participat doar cei apropiați. O vedetă de la noi a fost cea care i-a dat de gol pe cei doi și a postat imagini de la nunta lui Dan Chișu cu Alina Chivulescu.

28 octombrie va fi o dată de neuitat pentru Dan Chișu și Alina Chivulescu. Cei doi s-au căsătorit chiar la o săptămână după ce se zvonise că au depus actele de căsătorie. Cea care i-a dat de gol a fost nimeni alta decât Dana Rogoz. Actrița a postat o fotografie alături de Alina Chivulescu și Adela Popescu, iar la descrierea acesteia avea un mesaj de felicitări pentru prietena ei. „Prietena noastră a zis astăzi DA! Felicitări! Casă de piatră', a scris Dana Rogoz pe una dintre rețelele de socializare.

Dan Chișu și Alina Chivulescu au luat decizia de a-și uni destinele pentru totdeauna. În urmă cu 20 de ani, Dan Chișu și Alina Chivulescu formau un cuplu, însă au decis că este mai bine să se separe, asta până în anul 2014, când cei doi au ajuns din nou să fie împreună.

Patru ani mai târziu, Dan Chișu și Alina Chivulescu au făcut nunta. Cei doi sunt de nedespărțit, iar de când s-au împăcat au demonstrat tuturor că iubirea lor este una foarte puternică. Fostul iubit al Mihaelei Rădulescu și actuala lui soție au o relație foarte discretă și așa au dorit să fie și nunta lor.

Dana Rogoz, Alina Chivulescu și Adela Popescu

Dana Rogoz, Alina Chivulescu și Adela Popescu

Dan Chișu s-a iubit cu Mihaela Rădulescu

Câțiva ani la rând, Mihaela Rădulescu și Dan Chișu au avut o relație. La vremea respectivă, bărbatul era asistent de film și producător al propriei case de producții. Cei doi au început să colaboreze în anul 1993, pentru un documentar despre trupa Phoenix. La vremea respectivă, Mihaela Rădulescu lucra la Guvern.Mihaela are o personalitate extraodinar de puternică, încerca să-şi impună punctul de vedere aproape forțând situaţia. Cred că mă certam cu Mihaela săptămânal, a declarat Dan Chișu în urmă cu ceva vreme.

FOTO: Instagram

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter