Dan Negru a fost atacat cu pietre în Centrul Vechi din București: „Ne-am trezit ciuruiți”

Publicat pe

Dan Negru a fost atacat cu pietre pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei. Realizatorul Tv a filmat incidentul şi a publicat pe Facebook imaginile însoţite de comentariul „adrenalina pe care o gasești la noi n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru a ieşit în ia prânzul alături de un prieten din Instambul în Centrul Vechi al Capitalei. În timp ce mergea pe strada Gabroveni, realizatorul TV a fost atacat de o femeie care a aruncat înspre el cu o piatră.

Dan Negru a publicat pe Facebook un mesaj amuzant, dar şi un clip video din care reiese ce s-a întâmplat.

„Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume. La vreo 40 de ani , omu e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism.

Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon.

Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr….ne-am trezit ciuruiți de pietre ???De asta zic , adrenalina pe care o gasești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra ??? #româniapitorească”, a fost mesajul scris de Dan Negru, pe contul său de Facebook.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, divertismentul fiind poate un al doilea nume pentru el. Înainte se show-urile de televiziune, Dan Negru a început cu prezentarea evenimentelor, iar totul se întâmpla la Timișoara, orașul său natal, în 1995. 

Vedeta a fost inclusă în „Top Host European Broadcast' datorită faptului că a prezentat simultan emisiuni în două țări, România și Republica Moldova. Emisiunile difuzate în cele două țări au urmat formate internaționale, de succes.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter