Dan Negru a reacționat după ce coronavirusul s-a răspândit în două televiziuni importante, Antena 1 și PRO TV: "Marele război declanșat de virus e..."

Publicat pe

Într-o postare pe contul de socializare, Dan Negru face o paralelă între modurile diferite de abordare a două televiziuni importante, Antena 1 și PRO TV, în privința coronavirusului. Prezentatorul a atenționat, de asemenea, în privința realului pericol reprezentat de știrile false vehiculate în media.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cunoscut pentru stilul său frust de a tranșa lucrurile indiferent de situație, Dan Negru a comentat în mediul online situația creată de pandemia de coronavirus, subliniind că adevăratul război se poartă acum între media clasică și on line.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

Două versiuni total diferite

De asemenea, Dan Negru a amintit de situația recentă din Antena 1 și PRO TV, televiziuni unde s-au înregistrat mai multe cazuri de coronavirus printre vedete, menționând strategiile diferite de comunicare ale celor două posturi, care au ales unul să treacă sub tăcere situația (PRO TV) și altul să comunice numele vedetelor și starea lor de sănătate (Antena 1).

„Două televiziuni românești au abordat total diferit virusul :
• Antena a povestit și și-a arătat vedetele infectate
• Pro n-a povestit și nu și-a arătat vedetele infectate.
Habar n-am care strategie e mai bună dar e o lecție de comunicare diferită pe același subiect.
Poveste e de manual pentru breasla mea.
O breaslă in care totuși n-au fost cazuri răsunătoare de prezentatori tv faimoși afectați de covid.
Am stat cu ochii pe ăi mai mari și Kimmel, Colbert, Fallon, Conti, Bonolis, Raab, Nagui n-au fost subiecte de breaking news-uri.
Au fost unii ca George Stephanopoulos de la „Good Morning America' , Chris Cuomo, Richard Quest sau Piero Chiambretti dar ăștia sunt din liga 2.
Totusi, marele război declanșat de virus e
on line vs media clasică ( tv, radio)
Un medic cunoscut a spus ieri:
„Populația să nu mai asculte prostiile care se spun pe rețele de socializare'.
Adică, omul a împărțit oficial media:
Rețele socializare = prostii
Televiziune = știri oficiale.
Drew Carey zice că la sfârșitul crizei publicul o să aleagă câștigătorul:
on line sau media clasică
In gura cui vă uitați ?
Clasic sau online ?', a scris Dan Negru pe contul său de socializare.

Dan Negru a reacționat după ce coronavirusul s-a răspândit în două televiziuni importante, Antena 1 și PRO TV: "Marele război declanșat de virus e..."Dan Negru a reacționat după ce coronavirusul s-a răspândit în două televiziuni importante, Antena 1 și PRO TV: "Marele război declanșat de virus e..."

Dan Negru a dat cărțile pe față

De asemenea, pe 14 iulie, când s-au împlinit 10 ani de la moartea Mădălinei Manole, Dan Negru a postat un mesaj în social media în care îi onora memoria artistei, dar în egală măsură, incrimina televiziunile pentru moartea ei prematură.

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioda în care televiziunile românești descopereau publicul comercial 18-49 și orice li se părea old' sau cu aer românesc era respins. Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei', a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ce dietă ține Silvia Dumitrescu, la 60 de ani. A slăbit 14 kilograme în 4 luni și s-a pozat în costum de baie: „Am urmat un regim strict”

Foto: VIVA!, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter