Dan Negru, dezvăluiri despre noua emisiune culturală pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D: „Mi s-a spus că publicul românesc e prost. Dimpotrivă”

Publicat pe

Dan Negru, dezvăluiri despre noua emisiune culturală pe care o va prezenta, din toamnă. Prezentatorul tv a reușit cu Jocul cuvintelor, de la Kanal D, să rămână în topul audiențelor. Aceleași rezultate vrea să le aibă și cu noul său proiect tv, care va începe din toamnă, la același post de televiziune. Iată ce a declarat Dan Negru!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După mai bine de 20 de ani petrecuți la Antena 1, în care a reușit să scrie istorie cu emisiunile de Revelion, Dan Negru a decis să facă o schimbare. Astfel, prezentatorul a semnat cu Kanal D pentru proiectul  „Jocul cuvintelor’, un quiz show care le va pune mintea la contribuție telespectatorilor.

Dan Negru, dezvăluiri despre noua emisiune culturală pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D: „Mi s-a spus că publicul românesc e prost. Dimpotrivă'Dan Negru, dezvăluiri despre noua emisiune culturală pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D: „Mi s-a spus că publicul românesc e prost. Dimpotrivă'

În urmă cu puțin timp, s-a aflat că acesta va prezenta „Tu urmezi’, un adevărat spectacol de televiziune, ce îmbină entertainmentul, cunoştinţele de cultură generală şi tensiunea unui concurs cu miză uriaşă.

Citește și: Ce audiență a avut Dan Negru cu prima emisiune Jocul cuvintelor, la Kanal D.Cine e câștigătorul ediției

Citește și: De ce a refuzat Dan Negru ofertele de a intra în politică:„Mi s-a propus Camera Deputaților'

Citește și: Trupul româncei ucise de rechin în Egipt va fi adus în țară. Tatăl Roxanei Donisan, despre momentul atacului:”A ajuns până la geamandură, acolo a înhățat-o”

Citește și: Cum a reacționat Lidia Buble, după ce a fost criticată pentru forma nasului ei:„Poți să fii frumoasă și…'

Dan Negru, dezvăluiri despre noua emisiune culturală pe care o va prezenta, din toamnă, la Kanal D

Dan Negru va fi gazda altui proiect, tot de tip game show. Noua emisiune, Tu urmezi!, va fi una de cultură generală, iar formatul, preluat de la italieni, a fost deja testat în mai multe țări. Dan Negru va prezenta concursul Tu urmezi!, realizat după formatul internațional Next One și difuzat pentru prima oară în Italia în 2013, scrie Ego.ro. Într-un interviu pentru sursa menționată, prezentatorul tv a vorbit deschis despre proiectele sale de la Kanal D.

Când am început „Jocul Cuvintelor' nimeni nu mi-a dat vreo șansă. Colegii mei îmi spuneau să nu risc și să plec la altă televiziune, cu un format despre cultură generală, pentru că va fi un eșec spunându-mi că publicul românesc e prost și că înțelege doar programe de subcultură. Ani de zile am avut încredere în statisticile care spuneau asta. Am riscat si am făcut un show cu masa vocabularului, cu definiții și cuvinte. Show-ul e un hit, e lider de audiență de la început și asta a dat peste cap toate statisticile care spuneau că avem un public prost. Așa că, nu cred că publicul e tâmpit. Dimpotrivă', a spus el pentru sursa citată anterior.

Pentru prima dată în România o să vedeţi ceva ce până acum părea de necrezut: oameni aşteptând la coadă la cultură generală. Marele anunţ pe care vrem să-l facem e că astfel de oameni există în România şi că o să-i vedeţi la televizor, la Kanal D, au fost primele declarații ale lui Dan Negru, acum câteva zile.

Sursă foto: Facebook, capturi

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter