Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul: "Anul ăsta..."

Publicat pe

Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Supranumit Regele Audiențelor, Dan Negru mărturisea recent că și-ar dori totuși o pauză de Sărbători, așadar nu mai prezintă Revelionul 2023. Chiar dacă asta îi va întrista pe fanii săi, care i-au fost alături aproape un sfert de secol, la fiecare final de an, în fața televizorului, faimosul prezentator nu va mai fi prezent anul acesta pe sticlă de Anul Nou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. A făcut audiențe-record de-a lungul timpului, dar, din păcate, Dan Negru nu mai prezintă Revelionul 2023. Timp de 22 de ani, Dan Negru a prezentat emisiunea cea mai urmărită la cumpăna dintre ani, iar show-urile pe care el le-a găzduit s-au bucurat, de asemenea, de audiențe-record, așa că nu întâmplător a fost supranumit Regele audiențelor. Chiar dacă acum prezentatorul este la Kanal D, cu siguranță fanii săi ar fi renunțat la Revelionul de la Antenă, unde Dan Negru a fost gazda Revelioanelor mai bine de 20 de ani, pentru a-i fi alături. Iată însă că faimosul om de televiziune le dă o veste neașteptată…

Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul: "Anul ăsta..."Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul: "Anul ăsta..."

Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023

În plină pandemie, Revelionul prezentat de Dan Negru a fost întrecut în audiență, la nivel european, doar de show-ul celor de la BBC, dar nimeni nu și-a închipuit atunci că Regele audiențelor va părăsi postul unde a lucrat mai bine de două decenii pentru a face o schimbare curajoasă de carieră. Fanii vedetei erau pregătiți să schimbe pe Kanal D, pentru a-l urmări pe Dan Negru de Revelion la finalul acestui an, însă prezentatorul a dezvăluit că nu mai prezintă Revelionul 2023…

Ce i-a spus Angela Similea lui Dan Negru la prima lui emisiune TV, acum 30 de ani: „Într-o pauză, mi-a luat mâna și…”

Cine i-a pus lui Dan Negru porecla „zgârcitul': „Eram ținta lui preferată'

Citește și: Denise Rifai poartă și acum inelul oferit de Dan Bittman, în emisiunea „40 de întrebări’: „Sunt flatată’

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu:„Parte din vină are și maică-sa

„Romania are de tot un secol. Din secolul ăsta, aproape un sfert noi am petrecut împreună revelioane. Anul ăsta e doar o pauză între două aplauze. Acum doi ani, în vârful pandemiei, am bătut împreună un record European și Revelionul nostru a fost al doilea după BBC în Europa.

Printre miile de români care anul ăsta aleg familia, prietenii, departe de ecrane, TV, tablete, telefoane, mă voi număra și eu', a mărturisit Dan Negru, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Dan Negru: „M-aș culca la 11 noaptea”

Cumva, Dan Negru a sugerat că nu mai prezintă Revelionul în 2023 chiar din această primăvară, într-un interviu pentru VIVA!, când a spus că și-ar dori să stea acasă la cumpăna dintre ani, alături de familie. Istoria Revelioanelor prezentate de Dan Negru a început în urmă cu mai bine de 20 de ani, la TVR, după care vedeta s-a mutat la Antena 1, unde emisiunile prezentate de el au făcut mereu recorduri de audiență. Întrebat dacă va prezenta Revelionul și la Kanal D, omul de televiziune a mărturisit că simte nevoia unei pauze.

„E departe Revelionul, dar mi-aș dori o pauză! Sunt 23 de ani de când fac revelioane, fie la TVR, fie la Antenă și, sincer, îmi doresc o pauză o vreme. Poate, prima dată după 23 de ani, stau cu ai mei. Acasă. Ba chiar m-aș culca la 11 noaptea, nici măcar să nu prind urarea de La mulți ani”, a declarat Dan Negru pentru VIVA! 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter