Dan Negru reacționează după tragedia din Timișoara în care o mamă și doi copii au murit: "Locul e plin de ghetouri"

Publicat pe

O adevărată tragedie a avut loc zilele trecute în Timișoara. O mamă și doi copii au murit într-un bloc de garsoniere din oraș. Un micuț avea doar 3 ani și iar bebelușul era născut cu 10 zile în urmă. Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva. Se pare că în acel bloc a avut loc o amplă operațiune de deratizare. Dan Negru a reacționat după ce a aflat de această tragedie. 

Are și el copii, știe ce e greul și știe cum e să muncești pentru un viitor mai bun. Dan Negru nu a fost indiferent și a reacționat după ce a aflat de moartea celor doi copii și a unei mame în blocul din Timișoara.

„Cunosc bine locul tragediei din Timisoara pentru că e în zona Complexului Studențesc, la doi pași de centru.

Locul e plin de ghetouri! De aici și nevoia oamenilor de deratizare la prețuri de bișniță. Centrele orașelor românești sunt ghetouri la prețuri imobiliare exorbitante și împânzite cu afișe electorale. Și ăia care locuiesc in ghetouri sunt masa de manevră a șobolanilor din ăștia 30 de ani…', a afirmat Dan Negru în mediul online.

Dan Negru reacționează după tragedia din Timișoara în care o mamă și doi copii au murit: "Locul e plin de ghetouri"Dan Negru reacționează după tragedia din Timișoara în care o mamă și doi copii au murit: "Locul e plin de ghetouri"

O mamă și doi copii au murit într-un bloc de garsoniere din Timișoara

Doi copii din Timișoara, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit, iar alți patru copii au ajuns în spital. Cu toții locuiau într-un bloc din Timișoara unde de curând a avut loc o amplă operațiune de dezinsecție.

Ioan Sorin Buță, patronul firmei care a efectuat lucrări de deratizare și dezinsecție, a fost arestat pentru 30 de zile.

Foto: Facebook

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter