Dana Budeanu a avut o problemă cu mașina și a blocat o intersecție din centrul Bucureștiului: "Oamenii s-au dat jos și..."

Publicat pe

Dana Budeanu a blocat o intersecție din centrul Bucureștiului și a dezvăluit pe rețelele de socializare că a rămas surprinsă de reacțiile oamenilor din jur. Dana Budeanu a întâmpinat probleme cu mașina și se aștepta să primească claxoane și înjurături, cum se obișnuiește în trafic. Ei bine, nu a fost așa, iar Dana Budeanu a povestit ce s-a întâmplat atunci.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Că Dana Budeanu are mulți susținători pe rețelele de socializare nu mai este nici un secret pentru nimeni. Că are și hateri, la fel! Însă, într-una dintre zilele trecute, creatoarea de modă a avut norocul să dea, în trafic, numai peste fani ai săi. Prin urmare, Dana Budeanu a fost atât de surprinsă de reacția șoferilor care au fost blocați în trafic de ea, încât a povestit totul pe Instagram.

Dana Budeanu a avut o problemă cu mașina și a blocat o intersecție din centrul Bucureștiului: "Oamenii s-au dat jos și..."Dana Budeanu a avut o problemă cu mașina și a blocat o intersecție din centrul Bucureștiului: "Oamenii s-au dat jos și..."

Ce s-a întâmplat după ce Dana Budeanu a blocat traficul în centrul Bucureștiului

Nu a fost claxonată și nici înjurată, așa cum stă în „bunul obicei” al participanților din trafic, mai ales la ore de maximă aglomerație sau când de vină pentru o problemă este o femeie. Ei bine, Dana Budeanu a avut norocul ca într-o zi în care mașina sa a cedat chiar în mijlocul unei intersecții din centrul Capitalei, să dea peste cei mai amabili șoferi.

„CA MINE SUNT MULȚI! MULȚI! Astazi am avut o problema cu mașina, problemă care a blocat traficul pe o stradă din centrul Capitalei. Nu m-a claxonat NIMENI.

Din mașina din spatele meu, a coborat un domn tanar si foarte dragut: m-a recunoscut (irelevant) si imediat a incercat sa ma ajute.

A mers la masinile din spate sa le explice situatia. Oamenii s au dat jos din masini sa incerce sa ma ajute, calmi, saritori, pozitivi: Se întamplă, doamnă!'', a povestit Dana Budeanu pe Instagram.

Citește și: Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi din cauza lui Laurențiu Reghecampf:’Nu m-am gândit că o să ne lase pe drumuri’

Citește și:Nea Mărin, când a aflat că Theo Rose este însărcinată:’Nu e deloc prea tânără să devină mamă la 24 de ani’

Citește și: Tatăl lui Theo Rose a confirmat faptul că artista este însărcinată: „Voi fi cel mai fericit bunic din lume’

Ce s-a întâmplat după ce Dana Budeanu a blocat intersecția

Dana Budeanu s-a simțit copleșită de bunătatea văzută și de ,,normalitatea aceea pe care netederminații ăștia cred că ne-au furat-o de tot…'.

,,Au desfăcut acolo maşina, absolut toţi oamenii care treceau voiau să ajute… Îmi venea să i iau în braţe pe toţi, dar n-am îndrăznit. Aşa… de drag, de bucuria de a fi simţit normalitatea aceea, pe care neterminaţii ăştia cred că ne-au furat-o de tot…

Nu ne-aţi furat, mă, nimic şi o să venim şi o să ne luăm tara înapoi, mă!

Vă mulţumesc tuturor pentru astăzi! M-am simţit protejată şi am simţit că suntem mulţi. Normali, buni, solidari. Eu nu sunt o sociabilă, stau doar în casă şi-n maşina şi ies pe străzi doar când iau avionul, dar astăzi am înţeles că suntem mulţi aşa…şi că d-aia supravieţuim!

Astăzi am întâlnit nişte domni! ASTA E ROMÂNIA! VOI ĂŞTIA SUNTEŢI! NU-I MAI LĂSAŢI SĂ VĂ CALCE ÎN PICIOARE!', a mai mărturisit Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter