Dana Marijuana a povestit cine a salvat-o de dependența de droguri. Acum, la 40 de ani, vrea să se relanseze în muzică

Publicat pe

Dana Marijuana, sau cea mai fidelă fată, era extrem de cunoscută în anii 1990-2000, odată cu colaborarea cu B.UG. Mafia și numeroasele piese scoase de ea. Era o premieră pentru România: o femeie care cânta hip hop și o făcea chiar bine. Acum, viața Danei s-a schimbat considerabil. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

A trecut prin experiențe grele, dar a reușit să își găsească echilibrul și liniștea, după o perioadă extrem de agitată și încărcată negativ. Cântăreața s-a luptat cu dependența de droguri, dar și-a găsit  un sprijin în bărbatul alături de care are acum două fetițe. A dezvăluit că iubitul ei a fost cel mai mare ajutor pe care l-a putut găsi.  

Au reușit împreună să își construiască o viață frumoasă și să își crească fetițele. Dana Marijuana a uitat de substanțele interzise și a decis să se bucure de viață în adevărata ei esență. Chiar dacă a dispărut de pe scena muzicală românească, vedeta a continuat să își urmeze pasiunile. Una dintre ele este pictatul, care a fost un fel de terapie pentru ea. 

Pictez. Am avut diplomă la școală. Mi s-a făcut diplomă specială pentru cea mai bună pictoriță din școală. Tablouri, mesaje în casă.', a declarat Dana Marijuana.

Dana Marijuana a dispărut de ani buni din viața publică din România.

Acum, Dana Marijuana vrea să revină la muzică, prima ei iubire, și să se lanseze din nou. 

Artista a a dezvăluit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de alt bărbat, pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Să mai treacă timp. Deocamdată nu vi-l arăt’, a spus Dana Elena Coteanu la Vorbește lumea’, potrivit Cancan.

Dana Coteanu, a avut o viață zbuciumată internându-se de multe ori în centrele de dezintoxicare, dar de câțiva ani s-a cumințit și este mândră de cele două fete: Alesia (14 ani) și Iris (5 ani).

Dana Marijuana a povestit cine a salvat-o de dependența de droguri. Acum, la 40 de ani, vrea să se relanseze în muzicăDana Marijuana a povestit cine a salvat-o de dependența de droguri. Acum, la 40 de ani, vrea să se relanseze în muzică

Este o onoare pentru mine că am fost prima cântăreață de muzică rapp din România, care a avut curajul și forța de a ieși în față. Am colaborat cu BUG la primul și la al doilea lor album. Asta se întâmpla în 1994. Aveam 14 ani', a mai spus ea.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter