Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur – Impresii la cald după prima călătorie cu autorulota

Publicat pe

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur şi-au împlinit visul de a avea o rulotă a lor şi de a face prima călătorie cu aceasta.

 

Cei doi, dar şi Sofia, fetiţa lor au povestita cum pe blog-ul 4 în Aventură impresii legate de aceasta vacanţă, care a avut multe lucruri neprevăzute, iar destinaţia iniţială a fost schimbată din cauza unei… pisici.

 

Dana, Dragoş Sofai si Kadri s-au îmbarcat cu gândul să ajungă în însorita Atena, iar primul lor popas a fost într-un camping din Bulgaria, la Veliko Tarnovo unde s-au simţit foarte bine.

 

Din păcate, în loc să pornească spre Atena, cei 4 au decis să se întoarcă acasă pentru că pisica pe care o luaseră cu ei la insistenţele Sofiei nu era bine deloc, iar călătoria nu-i pria. În plus, în toată Europa se anunţau ploi, iar vremea la Atena nu era nici acolo prea bună.

 

Au ales o rută ocolitoare şi s-au oprit la Vama Veche, însă nu au stat decât câteva ore, din cauza mizeriei şi a peisajului dezolant pe care l-au găsit. „Am avut sentimentul ca vreau sa fug si ca mi-e rusine ca-s din tara asta. Plaja din Vama Veche este infecta. Infecta, exact asa cum scriu. Toata si peste tot. Sunt maldare de gunoaie imprastiate pe toata plaja, ai sentimentul ca acolo ia nastere o groapa de gunoi, totul are un aspect neingrijit si…atat.', a scris Dana, iar Dragos a trăit acelaşi sentiment al dezamăgirii.

 

„Vama e groaznica, nu mai are nimic din ce imi aminteam,  gunoiul este ca in India, cainii in haite, cladirile de prost gust si parca tot aerul boem si artistic din zona s-a transformat in kitch si mizerie.'

 

După o noapte la Bucureşti în care şi-au adunat forţele, cei 4 au plecat spre mănăstirile din Moldova, iar decizia s-a dovedit una extrem de inspirată. „Ultimele zile, cele petrecute in Moldova, au fost perfecte. Ne-am intors acasa cu cateva povesti de povestit si ceva mai plini de experiente decat eram atunci cand am plecat.', a dezvăluit Dana.

 

Pentru Dragoş, călătoria prin România a fost un amalgam de sentimente: „Oricat de incantat as fi de frumusetile patriei, e jenant sa recomand cuiva sa vina sa o viziteze, deoarece drumurile sunt pline de gropi, gunoaiele troneaza peste tot, padurile se taie in draci si am senzatia ca fiecare colt locuit al acestei tari (intr-adevar superbe) este un butic de bisnitari.

 

Ploaia ne-a trimit inapoi acasa, cu senzatii amestecate de incantare si dezamagire, bucurie si tristete, implinire si frustrari.'

 

Vezi si:

Dana Nalbaru – Viata alaturi de Dragos Bucur, bolnav de diabet

 

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur – Impresii la cald după prima călătorie cu autorulotaDana Nălbaru şi Dragoş Bucur – Impresii la cald după prima călătorie cu autorulota

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter