Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor: "S-au mărit odată cu menopauza"

Publicat pe

Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor, drept cadou de ziua ei. Dacă în urmă cu un an se opera la coloană, de data asta, fostul iepuraș Playboy a decis că este vremea pentru o intervenție estetică în zona bustului. Din cauza menopauzei, sânii i s-au mărit și au nevoie și de lifting, spune Dana Săvuică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu câteva zile înainte de ziua ei de naștere, pe 20 ianuarie, Dana Săvuică s-a hotărât să își micșoreze sânii naturali. Dana Săvuică a fost prima femeie din România care a pozat pentru celebra revistă Playboy, fotografiile sale nud fiind unele dintre cele mai apreciate din istoria revistei pentru bărbați.

Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor: "S-au mărit odată cu menopauza"Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor: "S-au mărit odată cu menopauza"

De ce îți micșorează Dana Săvuică sânii

Dana Săvuică recunoaște că de ziua ei îi place să se răsfețe și, în ultimii ani, a ales să își sărbătorească ziua de naștere în destinații exotice. Cu ocazia împlinirii vârstei de 53 de ani, vedeta a decis să își facă singură un „cadou'.

„Când am făcut 50 de ani, mi-am dorit să fiu pe plaja Copacabana în Rio De Janeiro și am realizat acest lucru. E adevărat că îmi place să călătoresc în această perioadă, mai ales că este frig și vreau să mă duc undeva, la soare, la căldură.

Anul viitor, în ianuarie, mi-am propus un alt lucru. Vorbeam despre menopauză și faptul că am luat câteva kilograme în plus din cauza dezechilibrelor hormonale, mai este o problemă și cu gravitația, că totul cade și cum eu am sâni naturali, m-am gândit să-mi fac un cadou'.

Am trecut pe la mai mulți doctori, m-am oprit la esteticianul Dameh, pentru că  îmi place cum lucrează. Pe 20 ianuarie, cu 3 zile înainte de ziua mea, sunt programată la o astfel de operație. Deci lifting, ridicăm sânii pentru că e nevoie, dar pentru că s-au mărit odată cu menopauza, ăsta a fost efectul la mine, vreau să îi mai micșorez puțin', a declarat, pentru Playtech.ro, Dana Săvuică.

Citește și:Daniel Onoriu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Fostul pilot de raliuri a încălcat ordinul de protecție obținut de soția lui, Isabela

Citește și:Marian Olaianos a fost exclus din echipa TVR de la CM 2022, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și agresiune.Cine îl înlocuiește

Citește și:Se schimbă regulile la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.Doi concurenți vor fi eliminați

Dana Săvuică își micșorează sânii și din cauza coloanei

Un alt aspect important care a determinat-o să se programeze la operație a avut legătură și cu coloana.

„Eu i-am purtat cu drag toată viața mea, dar acum, uite, chiar și problema coloanei. Eu de exemplu acum am niște mici dureri și la partea cervicală, am operație la partea lombară.

Este și de la faptul că stăm cu nasul în telefon și stăm tot timpul aplecați, laptop și așa mai departe. Simt aici că mă trage la umeri, că mă doare gâtul și partea asta și are legătură și cu greutatea sânilor', ne-a mai spus Dana.

Dana Săvuică recunoaște că sânii i-au adus succes

„Eu am trăit cu bustul ăsta toată viața mea, de când eram adolescentă și băieții se legau de mine pentru că eram înaltă și aveam forme. Și totuși sunt formele mele pe care le iubesc și care mi-au adus foarte mult succes, mai ales când eram manechin.

Deci toate rochiile sexy făcute de Cătălin Botezatu pe mine ajungeau, eu le prezentam, pentru că aveam genul acesta de corp cu forme, dar aveam 50 de kilograme, adică eram slabă și cu sâni frumoși', a mai mărturisit prezentatoarea emisiunii Ego Life'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter