Dani Oțil, ironii "à la Buhnici" la adresa soției sale, când a văzut-o în costum de baie: "Noroc că nu are..."

Publicat pe

Din scandalul Buhnici au rămas replici și ironii ce nu vor dispărea prea curând din spațiul public, iar dovadă stau glumele de pe rețelele de socializare, folosite inclusiv de vedete. Dani Oțil a intrat și el în joc și i-a lăsat soției sale, pe Instagram, un comentariu ce s-a vrut o ironie „à la Buhnici”, atunci când Gabriela a postat o forografie în costum de baie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Replicile deja celebre spuse de George Buhnici, respectiv că vrea să vadă la mare piele fără vergeturi sau că soția lui arată ca o minoră, au dat naștere la diverse glume și ironii pe rețelele de socializare. Nici Dani Oțil nu a putut să se abțină și a făcut o glumă pe Instagram, la o fotografie postată de soția lui.

Dani Oțil, ironii "à la Buhnici" la adresa soției sale, când a văzut-o în costum de baie: "Noroc că nu are..."Dani Oțil, ironii "à la Buhnici" la adresa soției sale, când a văzut-o în costum de baie: "Noroc că nu are..."

Dani Oțil, ironii „à la Buhnici” la adresa soției sale

În celebrul interviu acordat de George Buhnici pentru Antena Stars, acesta a trimis femeile la sală, pentru a nu se afișa la mare cu celulită și cu vergeturi. În plus, și-a dat exemplu propria soție, pe Lorena Buhnici, despre care a spus că „arată ca o minoră'.

„Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?', l-a întrebat George Buhnici pe reporter.

Pe Instagram, în dreptul unei imagini cu soția lui, Gabriela Oțil, care apare „îmbrăcată' sumar, într-un costum de baie minuscul, Dani a scris: „Noroc că nu are corp de minoră'. A pus imediat emoji care să indice că e ironic și glumeț.

Citește și: George Buhnici a fost arestat în Bulgaria, în 2004. Ce acuzații i-au fost aduse:'Eram un infractor de drept comun'

Citește și: Mircea Badea, reacție acidă după declarațiile lui George Buhnici:„Este greșit să te afecteze ce a spus unul ca el. Acest tătăiță…’

Cum au reacționat alte vedete la scandalul Buhnici

În urma acestor afirmații, George Buhnici a fost criticat de numeroase persoane publice din România. Printre acestea se numără Capatos, Cristina Bălan, Ioana State, Răzvan Popescu, Dan Teodorescu, Oana Roman, Alina Eremia și mulți alții.

Alexandra Stan, cu vergeturile la vedere, după scandalul cu George Buhnici. Deși mulți au criticat-o pentru că s-ar expune prea mult, Alexandra este mândră de corpul eI, deși recent le-a spus urmăritorilor săi că nu a mai mers la sală, motiv pentru care a recunoscut că își editează pozele de pe Instagram.

Alexandra a postat si o imagine în care i se văd vergeturile, după scandalul cu George Buhnici. „Si eu am celulita și vergeturi and i f…ing love them”, a scris cântăreața pe Instagram.

Antonia si-a dat și ea replica lui George Buhnici cu privire la afirmațiile sale despre femeile cu vergeturi și celulită. Vedeta a postat pe Instagram o imagine în care își arată vergeturile, demonstrând că nici măcar una dintre cele mai apreciate femeie din România nu are un trup perfect.

Antonia a scris în dreptul imaginii: «Vergeturi».

Adda consideră că mulți dintre cei care îl critică acum dur pe George Buhnici au și ei o parte mare din vină în propagarea unor idei toxice despre femei.

„Clar că nu-s de acord cu ce a zis domnu pu#*hnici mici. E un terminat pe viață. Dar mă distrează că s-au trezit toți moraliștii acum. De la bărbați și femei din public, care din scroafe nu ne-a scos după ce am născut. De la ce față ai’, ești obeză la 60 kg’, ești proastă’, ești urâtă’ etc. O societate care ne-a făcut să ne urâm între noi și să ne urâm și pe noi, pentru că nu suntem perfecți„, a scris Adda.

Cristina Șișcanu a postat o fotografie în costum de baie și i-a transmis un mesaj lui Buhnici. „Să se oripileze Buhnici!’, a scris aceasta în dreptul imaginii.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter