Dani Oțil a vorbit în premieră despre afacerile lui! Cu ce se ocupă prezentatorul TV dincolo de micul ecran: "Am construit de la zero!"

Publicat pe

Cu toate că îl știm de o veșnicie, întotdeauna sunt lucruri noi de aflat despre Dani Oțil. Și de fiecare dată apar noi curiozități legate de pasiunile, iubirile, preocupările sale. Mai noi sau mai vechi. Nu e tocmai o carte deschisă de fel, dar ne-a făcut câteva mărturisiri despre programul său încărcat, de la emisiuni până la cursele de motorsport din weekenduri și afacerile sale. Și despre femeile din viața lui, da…

 

Ca om de televiziune ești unul dintre cei mai de succes, dar ca om de afaceri cum ai spune că te descurci?

Nu am o poveste de film american. Nu am înzecit sumele investite. Dar am construit două afaceri de la zero de care sunt mândru. Am o mică agenție de producție video/content și un restaurant. Ambele sunt în creștere. Oamenii își iau salariile la timp, taxele sunt plătite la zi… Asta e tot ce contează.

 

Ai un restaurant deja cunoscut, The Grill. În ce taskuri te implici la locul faptei, ești acel gen de patron care face „de toate?

În nicio afacere nu încerc să le fac pe toate. Am oameni foarte pregătiți. Ar fi penibil să nu mă bazez pe expertiza lor. La restaurant mă ocup de managementul de personal, marketing, locaţie. De resurse şi bucătărie se ocupă asociatul meu. Are mult mai multă experiență.

Dani Oțil a vorbit în premieră despre afacerile lui! Cu ce se ocupă prezentatorul TV dincolo de micul ecran: "Am construit de la zero!"Dani Oțil a vorbit în premieră despre afacerile lui! Cu ce se ocupă prezentatorul TV dincolo de micul ecran: "Am construit de la zero!"

Nu doar că ești foarte pasionat de curse motorsport, dar recent, la Mangalia, în etapa inaugurală a sezonului de Super Rally, ai obținut locul I. Cum a apărut această preocupare, atât de diferită de meseria ta de bază?

Merg la curse de câţiva ani: moto/auto/alergare. Am asta în sânge. Când închid ochii seara schimb viteze, abordez viraje… Its my happy place… Nu pot să explic. Mi-au spus ai mei că am fost exagerat de competitiv de mic. Lucrurile au evoluat, ne antrenăm mult, investim bani, studiem etc. Cred că e mai mult decât pasiune. Mai ales când te uiți la bugetul familiei.

De fapt, între televiziune și motorsport, care mai e meseria și care e pasiunea?

După ultimele etape, nici eu nu știu… Știu sigur că doar una aduce bani în casă. (râde)

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter