Daniel Craig şi Rachel Weisz – Domnul şi Doamna Bond într-una din rarele apariţii de pe covorul roşu

Publicat pe

Daniel Craig (46 de ani) şi Rachel Weisz (44 de ani) au participat împreună la cea de-a 7-a ediţie a  Night of Opportunity Gala organizată la New York, aceasta fiind una dintre rarele  ocazii în care cei doi onorează un eveniment.

 

Daniel Craig şi Rachel Weisz – Domnul şi Doamna Bond într-una din rarele apariţii de pe covorul roşuDaniel Craig şi Rachel Weisz – Domnul şi Doamna Bond într-una din rarele apariţii de pe covorul roşu

Rachel Weisz s-a căsătorit cu interpretul lui James Bond în 2011, în cadrul unei ceremonii secrete, după ce deveniseră un cuplu un an mai devreme, pe când filmau pentru Dream House.

 

Cei doi au apărut extrem de zâmbitori la gala de la New York, ţinându-se tot timpul de mână. Rachel a fost o adevărată doamnă Bond, strălucind într-o rochie ivoire, creaţie Narciso Rodriguez, pe care a accesorizat-o cu pantofi negri, în timp ce Daniel a ales un costum gri şi o cămaşă bleu.

 

Ȋnainte de această gală, cuplul a mai aparut pe covorul roşu la puţine evenimente, precum Globurile de Aur din 2013 şi premiera filmului „The Girl With the Dragon Tattoo” din 2012. Paparazzi i-au surprins însă împreună de multe ori, cel mai adesea la New York unde cei doi joacă împreună pe Broadway, ultima dată apărând în piesă numită Betrayal.

 

Fiecare are câte un copil din relaţiile anterioare, Rachel un fiu în vârstă de 7 ani, al cărui tată este regizorul Darren Aronofsky, iar Craig o fiică, Ella, de 22 de ani.

 

Foto: Hepta 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter