David Beckham, tatăl anului 2017! Iată ce cadou special i-a făcut fotbalistul fiicei sale!

Publicat pe

Atât David, cât și Victoria Beckham sunt doi părinți care au cariere solicitante, însă pe lista lor de priorități copiii sunt întotdeauna pe primul loc. Asta a demonstrat-o recent celebrul fotbalist, care a muncit zile în șir pentru a-i face fiicei sale un cadou special.

 

Dragoste de tată. David și Harper

 

Într-o lume a copiilor crescuți de bone și de bunici, copii care de multe ori își văd părinții doar în weekend, un gest ca cel făcut de David Beckham pentru fiica sa, Harper, nu poate rămâne neobservat. Acesta i-a făcut recent fiicei sale un cadou deosebit, pe care l-a asamblat personal și care a necesitat zeci de ore de muncă, dovedind că, atunci când vine vorba de copiii săi, el nu este celebrul fotbalist David Beckham (42), ci doar un tată dedicat. Și nu este vorba neapărat de un cadou costisitor, chiar dacă acum părinții încearcă să-și compenseze lipsa din viețile copiilor prin intermediul unor gadgeturi scumpe, ci de un Lego a cărui asamblare a necesitat zeci de ore de muncă.

 

Citește și: Acuzată că arată „ca un bărbat”, Adelina Pestrițu explică de ce a ales să-și schimbe drastic look-ul: „Aș fi putut jura că nu voi avea părul scurt…”

 

David și cele 4.000 de piese Lego…

 

Citește și: Laura Cosoi a aniversat 2 ani de la nuntă

 

Iată că David Beckham i-a pus în inferioritate pe mulți tați, construind pentru micuța Harper (6) un castel. Chiar dacă averea de care el și Victoria (43) dispun i-ar fi permis acestuia să-i facă fiicei sale cadou un castel adevărat, fotbalistul a preferat să ridice el unul, din nu mai puțin de… 4.000 de piese din plastic, și asta doar pentru a-și vedea fetița zâmbind. Acesta și-a documentat opera' pe Instagram, iar momentul în care s-a fotografiat, înconjurat de miile de piese din plastic și cele 490 de pagini de instrucțiuni care ar fi trebuit să ducă la construcția castelului, ar fi descumpănit pe oricine.

 

Castelul prințesei Harper e gata!

 

 

Citește și: Poartă unghii colorate ca Selena Gomez

 

Șase zile mai târziu, pe 15 august, în zorii zilei, Beckham le prezenta fanilor săi, cu mândrie, castelul Disney din piese Lego, în fața căruia a plasat, pentru ca totul să fie perfect, figurine cu Minnie și Micky Mouse, alături de Donald și Daisy Duck, așteptând cu nerăbdare reacția fiicei sale. Cu siguranță fericirea de pe chipul micuței Harper a meritat tot efortul tatălui său, care, de altfel, în atâtea zile, a avut tot timpul să prindă microbul Lego, așa că nu ar fi de mirare să mai vedem, anul acesta, niște construcții, din ce în ce mai elaborate.

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter