David şi Victoria Beckham au sărbătorit-o pe Harper, fetiţa lor

Publicat pe

La câteva zile după ce au aniversat 17 ani de căsătorie, David şi Victoria Beckham au avut un alt eveniment minunat în familie: ziua de naştere a lui Harper, fetiţa lor, care a împlinit 5 ani.

 

Cei doi s-au întrecut în mesaje de dragoste pentru micuţa Harper, a cărei naştere le-a schimbat viaţa. „La mulţi ani fetiţei mele! În cei 5 ani, Harper a adus atâta dragoste şi bucurie în familia noastră. Este o fetiţă atât de specială în atât de multe feluri, iar noi am avut cu adevărat noroc să ne putem petrece fiecare zi a vieţii noastre alături de un suflet atât de frumos. Te ador, fetiţa mea', a scris David pe pagina sa de Instagram.

 

Acesta şi-a însoţit mesajul de o fotografie adorabilă, alb-negru, în care Harper îl sărută pe obraz. Realţia tată-fiică este una specială, David adorându-şi fetiţa.

 

„Te iubim toţi atât de tare. Pupicuri de la mami', a scris şi Victoria Beckham, publicând o fotografie în care îşi sărută fetiţa.

 

De la naşterea sa, Harper este una dintre cele mai admirate fetiţe, nimeni neputând să reziste farmecului său. Cu 3 fraţi mai mari şi un tată fost fotbalist, Harper adoră fotbalul, însă în acelaşi timp ia lecţii de balet şi de călărie, şi este tot timpul prezentă la show-urile de modă ale mamei ei.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

David şi Victoria Beckham au sărbătorit-o pe Harper, fetiţa lorDavid şi Victoria Beckham au sărbătorit-o pe Harper, fetiţa lor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter