De când a devenit mămică pentru a doua oară, Gabriela Cristea se trezește din 3 în 3 ore: ”Te obosesc...”

Publicat pe

Gabriela Cristea a născut cea de-a doua fetiță și sunt amândouă bine și sănătoase. Prezentatoarea TV are un ajutor de nădejde din partea lui Tavi Clonda, pentru că tăticul este foarte implicat în creșterea fetelor sale.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au dorit foarte mult copii, iar acum iată că au două fetițe minunate. Prezentatoarea TV a fost externată în urmă cu câteva zile și se simte bine după operația de cezariană. Proaspăta mămică se trezește din trei în trei ore pentru a o alăpta pe micuța Iris, iar programul este destul de obositor, însă asta înseamnî să fii mamă.

Micuța Victoria este încântată de surioara ei mai mică și încearcă să se obișnuiască. Tavi Clonda și Gabriela Cristea încearcă să-i oferte Victoriei atenția lor, iar aceasta să nu fie geloasă sau să se simtă dată la o parte de când a venit acasă Iris.

Gurile rele au comentat pe baza faptului că proaspăta mămică a ieșit din casă lăuză, însă Tavi Clonda a explicat că Gabriela Cristea a fost nevoită să meargă cu cea mică la control.

„În prima zi când s-a născut micuţa, am dus-o pe Victoria la spital. La spital nu o băga în seamă, iar căruciorul l-a împins. Acasă s-a schimbat. Când plânge se vede că i se rupe sufletul, spune bebe, bebe. Victoria vrea atenţie şi noi îi oferim. Gabriela se trezeşte din 3 în 3 ore. Te obosesc şi programul şi operaţia. Am fost la control cu cea mică după patru zile. S-a luat lumea de noi că de ce a ieşit lăuza din casă. Am fost la control, că nu poate să vină controlul la tine”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea a fost externată. Proaspăta mămică merge acasă: 'Important este că sunt pe picioare şi sunt bine'

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ales trei nume pentru cea de-a doua fetiță: 'Toate sunt zeiţe'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva