De ce a dispărut Corina Bud complet din showbiz. Acum s-a aflat! Artista și-a deschis propria casă de producție și a lansat o melodie nouă: "Această piesă s-a născut dintr-o poveste personală"

Publicat pe

Corina Bud a luat o scurtă pauză din lumina reflectoarelor, însă asta cu un motiv întemeiat. Cântăreața lansează primul single numit „superstar' prin propria ei casă de discuri. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Piesa cuprinde un stil nou pentru Corina (Trap/Pop) și este interpretat în modul clasic care deja o caracterizează pe artistă. Loială, letală sweet & hot'. Melodia este inspirată dintr-o poveste de lamour' pe care Corina o trăiește intens jucându-se între melodii mușcate și ușor răzbunătoare. 

„De-a lungul carierei mele, am ales să cânt melodii pe care le iubesc, cu care publicul meu poate rezona, însă această piesă s-a născut dintr-o poveste personală, motiv pentru care am ales-o drept primul meu single după atâta timp', menționează Corina.

Videoclipul piesei este o adevărată surpriză. 

Regizorul videoclipului s-a dus în direcția unui film glam/erotic din anii 90, iar Corina joacă acest rol esențial.

„Hai să ne întoarcem acolo unde înflorirea, strălucirea și întunericul erau sinonime ale senzualității. Lucrăm la dualitate, între frig și fierbinte, care provoacă fluiditate din cadre abstracte și cadre stranse. '- adaugă Bourçois despre conceptul videoclipului.

Corina Bud este cunoscută pentru îndrăzneala ei și dezinvoltura de care dă dovadă, fie la concerte sau pe rețelele sociale.

Cât despre trupul ei, Corina Bud îl iubește așa cum este și îndeamnă toate femeile să facă asta.

‘Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J Lo.!, spunea Corina Bud.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter