De ce a divorțat Amna de la Bravo, ai stil!, după 12 ani de relație: "Ne-am distrus relația din..."

Publicat pe

Amna este una dintre cele mai iubite cântărețe din țară noastră. Artiste reușește tot timpul să se mențină în topuri, însă puțini știu prin ce a trecut. În cadrul unui interviu, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu fostul soț și despre momentul în care a simțit că nu mai poate sta în relația respectivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amna a fost căsătorită timp de 9 ani. Din această relație a rezultat un copil, David, care îi face viața mult mai frumoasă artistei. Fostul partener de viață i-a fost și manager, fapt care a ajutat-o destul de mult pe artistă în cariera sa muzicală.

De ce a divorțat Amna de la Bravo, ai stil!, după 12 ani de relație: "Ne-am distrus relația din..."De ce a divorțat Amna de la Bravo, ai stil!, după 12 ani de relație: "Ne-am distrus relația din..."

Însă, la un moment dat, cei doi s-au lovit de diferite obstacole și au decis să pună punct relației. Iată care este motivul principal pentru care au decis să meargă pe drumuri diferite.

Citește și: Cine este Amna, noua concurentă de la Bravo, ai stil!A divoțat după 12 ani de relație

Citește și: Ramona Bădescu a împlinit 53 de ani. Cum a arătat în rochie mulată

Citește și: Primele imagini de la „Protevelion’! Mesajul transmis de Amalia Enache:„Va fi senzațional’

Citește și: Mircea Eremia, condamnat penal pentru ultraj!Ce pedeapsă a primit fratele Alinei Eremia

De ce a divorțat Amna de soțul ei

După 12 ani de relație, Amna și soțul ei au decis să meargă pe drumuri diferite. Invitată la o emisiune, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu fostul ei partener de viață, care îi era și manager.

Printre altele, cântăreața a spus că au ajuns în punctul respectiv din lipsă de comunicare. De asemenea, aceasta a mai adăugat că, pe viitor, nu-și mai dorește să amestece partea profesională cu cea personală.

Eu știu că noi ne-am iubit foarte mult, indiferent de ce ar crede oamenii. Era o iubire imposibilă, am trecut peste foarte multe obstacole. Eu îi port lui un respect foarte mare pentru că eu știu ce a făcut el pentru noi, pentru mine, pentru copil, pentru familie și ce am făcut noi pentru noi. Cred că ne-am distrus relația din lipsa de comunicare și experienței în relații. Pe viitor, nu mai vreau să amestec partea profesională cu cea personală.', a declarat Amna, în emisiunea prezentată pe Youtube de Roxana Nemeș.

„Fiecare avea frustrările lui”

În continuare, Amna a mai spus faptul că ea și fostul iubit nu s-au despărțit pentru că nu se mai iubeau, cei pentru că nu au putut să comunice din cauza stresului.

Perioada în care a fost împreună cu acesta a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei, mai spune vedeta.

Relația cu fostul meu soț a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea, pentru că îl avem pe David, am creat atâtea amintiri împreună. Mă gândesc la el cu drag, îi vreau tot binele din lume, vreau să fie fericit, îmi pare rău că nu am reușit să vorbim, să ne înțelegem ca oamenii.Noi nu ne-am despărțit că nu ne mai iubeam, pur și simplu nu am mai putut să comunicăm din cauza stresului, a oboselii. Fiecare avea frustrările lui și dacă am vreo supărare este faptul că nu am putut să ne înțelegem.', a mai spus artista.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter