De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Actorul a explicat situația prin care trece: "Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că..."

Publicat pe . Actualizat Joi, 23 mai 2024, 18:27

De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi. Florin Piersic susține că a făcut infecție la genunchi din cauza cascadoriilor făcute. Actorul mărturisește că se simte bine și abia așteaptă întoarcerea pe scenă. Florin Piersic a fost vizitat, zilele trecute, de soție, Anna Török, care îi stă alături de 30 de ani, și de fiul cel mic, Daniel, iar bucuria lui a fost imensă. Starul s-a declarat mișcat și de mesajele colegilor, mai ales de cel al lui Adrian Daminescu, care îl așteaptă la el în grădină.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Actorul de 88 de ani este în perioada de refacere acum și medicii dau asigurări că a reușit să depășească perioada critică. Florin Piersic mai are nevoie de o proteza definitivă la genunchi și o altă intervenție la inimă, asta după ce infecția din corp va fi îndepărtată definitiv. Deși procesul de recuperare va fi unul anevoios, medicii sunt optimiști.

De ce a făcut Florin Piersic infecție la genunchi.

Florin Piersic speră să lase în urmă acest episod și să își revadă publicul cât de curând. „Sunt aici la recuperare. Totul e în regulă, văd cum o să merg, pentru că și eu aștept să vin la tine să vorbim, să povestim. Sunt într-un fel de recuperare. Pur și simplu am avut o mică infecție la genunchiul stâng din cauza cascadoriilor și nebuniilor pe care le-am făcut și acum mă simt mai bine și aștept revederea cu publicul cât de cât. Cu toate că la 90 de ani nu prea ne dăm mâna, dar mie mi-ar da mâna să mă întâlnească', a spus Florin Piersic pentru Antena 3 CNN.

florin-piersic-31-1florin-piersic-31-1

Adrian Daminescu l-a invitat pe Florin Piersic la el în grădină

Actorul s-a declarat impresionat de colegii săi, care i-au transmis mesaje de susținere. Adrian Daminescu l-a invitat la el în grădină atunci când toate astea se vor încheia și viața lui va arăta ca înainte. Florin Piersic le-a mulțumit celor care s-au gândit la el.

Să îi spui că îl îmbrățișez și că toți cei care mai au gânduri frumoase cu mine le răspund la fel, cu tot dragul și cu toată prietenia. Iar pe tine abia aștept să te întâlnesc la o emisiune în care să povestim fel de fel. Să îmi revin și atunci o să fie bine și cu tine țin legătura tot timpul. (…) Tuturor celor de acolo la post, spune-le salutări de la mine și vă transmit toată dragostea mea!', a transmis Florin Piersic.

Citește și: Daiana Anghel și Sorin Gonțea au avut multe peripeții în ziua nunții: „A plouat cu spume, cu rochia de mireasă a fost o aventură…”. Ginerele a fost uitat în fața casei, iar Monica Anghel a cântat melodia pe care și-o aleseseră pentru dansul mirilor / EXCLUSIV

Citește și: Anghel Damian recunoaște că a fost bulversat la începutul relației cu Theo Rose, după despărțirea de Lia Bugnar: „Am fost prinși în acest tăvălug. E foarte greu ca adevărul să fie vizibil în mijlocul acestor furtuni…” Cum se înțelege cu socrii / EXCLUSIV

Citește și: Ce diferență de vârstă este între Tavi Colen și iubita lui, Emma de la ZU. Tânăra l-a cunoscut în adolescență și era fană a trupei Talisman

Citește și: Sanda Țăranu, fosta crainică TVR, amintiri din televiziune în „Epoca de Aur”: „Aveam mari emoții, nu ne permiteam, la acea vreme, să greșim ceva pe post. Păi, ne făceam de râs noi, instituția, familia, părinții…”/ Ce spune despre Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Dan Negru

Citește și: Cum își educă Dana Rogoz copiii și ce așteptări are de la ei, în privința carierei: „Se vorbește mult prea mult în generația lor despre bani. Este ceva care mă ucide'

Medicii spun că Florin Piersic are o evoluție favorabilă

Florin Piersic se află acum internat la Spitalul Foișor din București, după mai multe investigații și la alte spitale din Capitală și Cluj-Napoca.

Pe 9 mai, Florin Piersic a fost operat la Spitalul de ortopedie Foișor. I s-a scos proteza de genunchi, care a fost înlocuită cu una temporară, „purtătoare de antibiotic'. Actorul fusese transferat de la Institutul Național „Matei Balș' cu „o stare generală gravă.

Pe 10 mai, reprezentanții Spitalului Foișor au transmis pentru prima dată că Florin Piersic are o „evoluție lent favorabilă’ a stării de sănătate, nu are febră, este cooperant și mănâncă singur.

„Evaluarea pacientului Florin Piersic, făcută în dimineața de 11.05.2024, arată o îmbunătățire a valorilor/indicatorilor biologici și o ameliorare a stării generale. A început procesul de mobilizare activă al pacientului, care este cooperant, s-a ridicat în picioare la marginea patului după mai multe săptămâni, se arată în comunicatul transmis de Spitalul de Ortopedie Foișor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton