De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe la America Express: „Vom vedea la anul, dar, până atunci…”

Publicat pe

De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe la America Express. În noul sezon al emisiunii, vor concura cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc, chiar dacă vor avea parte de condiții de trai dificile și probe pe măsură. Printre cei care au primit oferta de a se aventura într-o experiență unică, se numără și cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda, care a și motivat refuzul de a participa la America Express. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vedetele America Express au plecat miercuri, 25 mai 2022, pe Drumul Aurului. Irina Fodor, gazda emisiunii, s-a despărțit cu greu de familia ei din România, însă a ajuns cu bine în Mexic, unde se pregătește deja să-i întâmpine pe participanți. Nume cunoscute în showbiz au plecat, dis-de-dimineață, în cea mai tare experiență din viața lor. 

De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe la America Express: „Vom vedea la anul, dar, până atunci…'De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe la America Express: „Vom vedea la anul, dar, până atunci…'

În al cincilea sezon, Asia Express se transformă în America Express. Astfel, pe Drumul Aurului vor porni nouă perechi de vedete, care își vor testa limitele, trecând prin probele de foc. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește cu America Express pe acest traseu de pe Drumul Aurului. Provocările sunt extrem de grele, dar cea mai bună pereche va trăi experiența vieții sale și va câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro.

Citește și: Răzvan Fodor, mesaj neașteptat în ziua în care Irina a plecat în America Express:„Mai bine să mă evite o perioadă'

Citește și: Cătălin Bordea, declarații înainte de a ajunge în America Express:”Singurul lucru care o să-mi lipsească…”

Citește și: Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, jefuită în miez de noapte:„S-a întâmplat chiar în fața ochilor mei'

Citește și: Ray Liotta, cunoscut pentru filmul Goodfellas, a murit.Avea 67 de ani

De ce au refuzat Gabriela Cristea și Tavi Clonda să participe la America Express

Nou sezon al emisiunii se va desfășura de data aceasta în America, iar Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost printre primii contactați, pentru a participa la show. Într-un interviu pentru Impact.ro, cei doi au motivat refuzul de a lua parte la unul dintre cele mai grele reality-show-uri. Cuplul a respins invitația, fără să afle care este oferta pe care ar fi primit-o din partea producătorilor. 

„Am avut discuții pentru America Express, dar nu le-am dat curs. Problema erau fetele, în primul rând, plus că Gabriela trebuia să plece de la emisiune. Vom vedea la anul, până atunci, nu se pune problema', a declarat Tavi Clonda. 

Gabi Cristea și Tavi Clonda și-au lăsat fetițele singure o singură dată, când au fost plecați în Poiana Brașov.

„Am fost singuri doar 2 zile, în Poiană, dar le-am lăsat aproape, la mama la Brașov. Cam greu cu fetele. De-o vacanță în doi, nu cred că-i cazul. Piscina e aproape gata și vom sta acasă, că ne place. Am fost în Spania, cu fetele, iar în vacanța de vară vom merge tot lângă Barcelona, și tot în patru. Avem niște prieteni care s-au mutat recent acolo, au vilă cu piscină. E foarte frumos la ei', a completat artistul.

Gabriela Cristea, de urgență la spital 

Prezentatoarea TV a ajuns la spital, recent, după ce a făcut o criză de rinichi. Starea ei de sănătate este mai bună acum, însă a fost nevoită să urmeze un tratament intens. Potrivit soțului ei, risca să intervină mai multe complicații.

„Este o poveste ce datează de vreo două săptămâni. Gabi a avut nevoie de un tratament intensiv la un rinichi, timp de două săptămâni. A trebuit să meargă cinci zile la spital, apoi a urmat tratamentul acasă. Acum se simte bine', a completat Tavi Clonda pentru aceeași sursă. 

Cine sunt concurenții care participă la America Express 

Cine sunt concurenții de la America Express. În cel de-al cincilea sezon, Asia Express se transformă în America Express. Pe Drumul Aurului au pornit deja nouă perechi de vedete, urmând să treacă prin probe de foc în Mexic, Guatemala și Columbia. 

Cu toții au la dispoziție un dolar pe zi. Trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România, scrie A1.ro

Sursă foto: America Express România, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter