De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor: „Mă simțeam inutil, îmi era rușine față de...”

Publicat pe

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor. Echipa Faimoșilor s-a mai despărțit recent de un coechipier. Fostul lor coleg, Robert Niță, a fost eliminat de la Survivor România 2022. Acesta va părăsi Republica Dominicană după câteva săptămâni petrecute în junglă, deși, spune el, și-ar fi dorit să mai rămână în competiție. Iată de ce a părăsit, de fapt, concursul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor. Robert Niță a făcut parte din echipa roșie, cea a Faimoșilor, la Survivor România 2022. După ce aceștia și-au luat „la revedere' de la Xonia, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu, a venit rândul și lui Robert Niță să părăsească competiția. La câteva zile după ce a fost eliminat, acesta a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul.

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor: „Mă simțeam inutil, îmi era rușine față de...'De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor: „Mă simțeam inutil, îmi era rușine față de...'

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor. Robert Niță a părăsit competiția Survivor, difuzată la PRO TV, și urmează să revină în țară, după circa o lună petrecută în Dominicană. Fostul fotbalist a fost eliminat, pentru că, în urma unei accidentări, acesta le-a cerut telespectatorilor să nu-l mai voteze.

Citește și: Robert Niță a fost eliminat de la Survivor:”Mă durea jumătate de corp”

Citește și: Robert Niță, primele declarații după ce a fost eliminat de la Survivor:”E dureros de greu câteodată”

Citește și: Mirabela Dauer, mărturisiri dureroase despre cea mai mare teamă, la 74 de ani:„Nu vreau să mor, nu vreau să zac'

Citește și: Când a început Ruxi de la Bravo, ai stil! să câștige bani din social media:„Genți scumpe nu îmi permit deloc'/ EXCLUSIV

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor. Lui Robert Niță îi pare rău că a plecat de la Survivor și că nu a mai putut continua competiția din cauza accidentării suferite. Spune el, condițiile dificile de trai nu au fost simțite atât de intens în cazul lui. Mai exact, nu a avut probleme nici cu somnul, dar nu s-a confruntat nici cu foamea, mulțumindu-se cu orezul și nuca de cocos.

Robert Niță a oferit un interviu amplu după eliminarea de la Survivor 2022. Fostul sportiv a povestit că se adaptase bine în Republica Dominicană și că a reușit să doarmă încă din prima noapte, fără să întâmpine probleme cu somnul. Așadar, condițiile pe care majoritatea concurenților le găsesc grele nu au reprezentat o problemă pentru el.

„Mulțumesc pentru felicitări! Nu știu cât sunt de meritate, dar oricum vă mulțumesc. M-am adaptat bine, chiar am dormit din prima noapte. Am dormit de am rupt fără probleme, parcă eram pe cea mai bună saltea de pat, cu pernă, cu tot ce trebuie.

Am dormit ok, nu mi-a fost foame. Frig mi-a fost câteva nopți, dar nu am simțit lipsurile. Nu spun asta că acum sunt într-adevăr confortabil, în pat, după eliminare, la căldură, mă uit la televizor… dar a fost ok și m-am adaptat, din punctul meu de vedere, foarte, foarte bine.', a spus Robert Niță de la Survivor pentru ciao.ro.

Robert Niță: „După accidentare, mă simțeam inutil'

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor. După ce s-a accidentat, Robert Niță a continuat să fie implicat în jocurile din Republica Dominicană, însă în postura de „antrenor' pentru Faimoși. Fostul concurent de la Survivor a mărturisit că s-a bucurat că a putut să-i ajute măcar de margine. Susține însă că, după ce n-a mai putut participa la trasee, s-a simțit inutil. Acestuia îi era rușine de coechipierii lui pentru că mânca din recompensele câștigate de ei, fără să depună efort fizic.

„Mi-am dorit foarte mult să îi pot ajuta pe colegii mei de pe margine, pentru că imediat după accidentare, mă simțeam inutil, îmi era rușine față de ei, care intrau de câteva ori pe traseu și câștigau recompense – au câștigat legume, spaghete – că mâncam la fel ca ei, și practic nu făceam nimic, efort fizic… dar m-am bucurat foarte mult că au apreciat toți ce am făcut', a continuat el.

Robert Niță, în postura de „antrenor', după accidentarea de la Survivor

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor. Contribuția lui Robert Niță „de pe margine' a fost însă apreciată de Faimoșii de la Survivor. Ba mai mult, unii participanți de la Survivor au considerat că e mai greu să susții pe fiecare decât să faci un traseu.

„Unii dintre ei mi-au și mulțumit, unii dintre ei mi-au spus că este mai greu acolo, să stai să țipi la fiecare în parte decât să faci un traseu de un minut, 30-40 de scunde. Chiar îmi zicea CRBL: „Eu strig de două, trei ori și mă iau amețelile'. Deci, mi-a plăcut, dar îmi pare rău că nu am putut să concurez, să joc', a adăugat fostul concurent de la Survivor.

„Am învățat să suport durerea'

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor. Conform spuselor lui, accidentarea de la Survivor a fost o lecție importantă pentru Robert Niță. Acesta a mărturisit că astfel a învățat să suporte durerea și să trăiască cu ea. Fostul concurent stătea uneori retras pentru a nu-i demotiva pe ceilalți, pentru a nu se gândi că ar putea să pățească la fel ca el și să nu mai poată concura,

„Aș fi vrut să nu mă accidentez și aș fi vrut să joc, să concurez, să fiu acolo pentru echipă, să aduc puncte.

A fost o lecție, pentru că am învățat să suport durerea, să trăiesc cu durerea, să stau într-un colț, de cele mai multe ori, ca să nu-i deranjez, să nu-i demotivez sau să-i fac pe ceilalți să-și piardă din concentrare, să nu se gândească „Aoleu, ne putem accidenta și noi și să ajungem ca Robert', dar a fost o experiență… o experiență diferită aceasta cu accidentarea, nedorită, dar așa a fost să fie', a mai transmis sportivul.

Ce spune fostul Faimos despre traseele de la Survivor

De ce a fost eliminat Robert Niță de la Survivor. Întrebat cât de grele i s-au părut traseele din Republica Dominicană, Robert Niță a declarat că au fost pe gustul lui, atât din postura de concurent, cât și de „antrenor'. Spune că sunt foarte bine gândite, dar și foarte solicitante, lucruri ce fac ca Survivor să fie o experiență unică.

„Mi-au plăcut maximum traseele, atât din postura de concurent, cât și din cea a omului de pe margine, pentru că te făceau să te joci, să te concentrezi, să dai totul: diferite forme de alergare, precizie, îndemânare, schimbări de direcție, alergare în pantă, mers de-a bușilea prin nisip.

Foarte bine gândite și foarte solicitante, dar de aceea și este Survivor cel mai mare reality show din lume, pentru că este o echipă întreagă de ordinul sutelor de oameni care gândesc fiecare lucru în parte', a mai mărturisit Robert Niță, după plecarea de la Survivor.

Robert Niță va face niște investigații medicale după Survivor

Având în vedere că s-a accidentat la Survivor, Robert Niță va face în viitorul apropiat câteva investigații medicale amănunțite. Mai apoi, pentru el va începe o perioadă de recuperare.

„Da, cu siguranță vor urma niște investigații medicale. După rezultatul investigațiilor, bineînțeles că voi începe recuperarea, pentru că mi-am dat seama că zicala „Sănătatea e mai bună decât toate' este perfect adevărată. Degeaba ai anumite lucruri materiale sau de alt fel, dacă nu ai sănătate să te bucuri de ele.

Degeaba vrei, dacă nu poți. Iar acesta a fost cazul meu la Survivor, dar mergem înainte. Este o lecție, o experiență și Doamne ajută să fie mai bine la următoarea', a conchis el.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter