„Eu l-am înșelat pe el foarte mult, în toți anii, din răzbunare”. De ce i-a fost Vica Blochina infidelă lui Victor Pițurcă

Publicat pe

De ce i-a fost Vica Blochina infidelă lui Victor Pițurcă. Vica Blochina și Victor Pițurcă au format un cuplu timp de 16 ani și au împreună un fiu, chiar dacă antrenorul a fost însurat în toată această perioadă. Pe atunci, frumoasa dansatoare avea doar 20 de ani, dar, în timp, relația lor s-a degradat, încheindu-se cu scandal. O persoană extrem de deschisă și, în egală măsură asumată, Vica Blochina a recunoscut că l-a înșelat pe Victor Pițurcă de nenumărate ori. Iată care a fost motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce i-a fost Vica Blochina infidelă lui Victor Pițurcă. Cu siguranță Vica Blochina a fost cea mai cunoscută, dar și cea mai longevivă amantă din showbiz, dansatoarea și amantul ei, Victor Pițurcă, având o relație de 16 ani. În tot acest timp însă, lituanianca nu i-a fost fidelă iubitului ei. Ar fi avut însă și un motiv justificat, după cum i-a dezvăluit recent lui Mihai Ghiță, la emisiunea În Oglindă.

„Eu l-am înșelat pe el foarte mult, în toți anii, din răzbunare'. De ce i-a fost Vica Blochina infidelă lui Victor Pițurcă„Eu l-am înșelat pe el foarte mult, în toți anii, din răzbunare'. De ce i-a fost Vica Blochina infidelă lui Victor Pițurcă

De ce i-a fost Vica Blochina infidelă lui Victor Pițurcă

Când l-a cunoscut pe Victor Pițurcă, Vica Blochina era una dintre cele mai admirate dansatoare de la barul Melody, din Capitală, unde dansa alături de o trupă de balet din Lituania. La Melody, Victor Pițurcă și Vica Blochina au început o idilă care a durat 16 ani și din care a rezultat un copil. Într-un final, cei doi s-au despărțit cu scandal, iar Pițurcă a refuzat o perioadă să îl recunoască pe Edan, fiul din relația cu Vica Blochina.

Citește și: Cum se înțelege Vica Blochina cu fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Edan preferă să stea cu tatăl lui:„M-a refuzat. E foarte grea…’

Citește și: De ce a avut Vica Blochina fața umflată la „Survivor 2023: „Aveam bube peste tot

Citește și: Câți bani a câștigat Vica Blochina la Survivor 2023. A rezistat patru săptămâni în Republica Dominicană

Citește și: Ce planuri are Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă:„Nu vreau să se facă fotbalist, vreau…’

În toți acești ani, Vica Blochina ar fi sperat ca Victor Pițurcă să divorțeze și să oficializeze relația cu ea, însă antrenorul nu și-a lăsat soția, continuând în paralel relația cu Vica. Acest lucru nu s-a întâmplat nici măcar după ce ea l-a făcut tată…

„Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu.

Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați. Eu eram foarte frumoasă, foarte haioasă, foarte deșteaptă, aveam toate calitățile', a spus Vica la emisiunea În Oglindă.

Vica Blochina l-a înșelat pe Victor Pițurcă de multe ori

Cu toate că relația lor a ținut 16 ani și, spune ea, Victor Pițurcă a fost singurul bărbat pe care l-a iubit cu adevărat, Vica Blochina l-a înșelat în repetate rânduri. Acesta ar fi fost modul ei de a se răzbuna pe amantul ei, care nu a oficializat relația nici după ce Vica i-a dăruit un fiu.

,,Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum. Este singurul om din viața mea care, dacă vrea să mă facă mică, el mă făcea mică. Nu exista. Eu pot să calc pe oricine pe cap, nu am rușine, dar dacă el voia să mă facă mică, mă făcea.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea cu mine', a mai mărturisit Vica.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă