De ce nu a mers Victor Slav la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu: "Eu l-am invitat"

Publicat pe

Pe 25 septembrie, Sofia a împlinit 6 ani și a fost sărbătorită cu fast de mama sa, însă Victor Slav nu a participat la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu susține că și-a invitat fostul soț la petrecerea unde a fost prezent și iubitul ei, Gabi Bădălău. Iată care este motivul pentru care nu a participat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Victor Slav nu a mers la ziua de naștere a fiicei sale, petrecerea fiind organizată cu fast, undeva pe malul lacului Snagov, de Bianca Drăgușanu. Sofia a avut parte de o sărbătorire pe cinste, însă, din păcate, cel mai important bărbat din viața ei, tatăl său, nu a putut fi prezent. Iată care este motivul!

De ce nu a mers Victor Slav la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu: "Eu l-am invitat"De ce nu a mers Victor Slav la ziua de naștere a fiicei sale. Bianca Drăgușanu: "Eu l-am invitat"

De ce nu a mers Victor Slav la ziua de naștere a fiicei sale

Deși sunt divorțați, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Sofia, de a cărei educație se ocupă împreună. Recent, micuța a împlinit 6 ani, iar mama ei i-a organizat o petrecere superbă, în tonuri de roz, unde micuța a arătat ca o adevărată prințesă într-o rochiță creată chiar de mama ei. Din nefericire, de la fastuosul eveniment a lipsit chiar Victor Slav, deși fosta lui soție a dezvăluit că l-a invitat. În schimb, de la petrecere nu a lipsit Gabi Bădălău, iubitul Biancăi. Tatăl Sofiei a avut, se pare, un motiv întemeiat…

Citește și: Cu ce a rămas Bianca Drăgușanu după cele două divorțuri: „Am intrat de mână la notar și…'

Citește și: Ce obiect surprinzător poartă Bianca Drăgușanu mereu cu ea, în geantă. L-a primit cadou:„Folosesc…

Citește și: Victor Slav a recunoscut că a fost infidel:’Da, am înșelat’. Ce a spus despre căsnicia cu Bianca Drăgușanu

Citește și: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au botezat fiul. Antrenorul a apărut cu ochiul umflat la marele eveniment

'Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal.

Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu, am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland, apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere. Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți', a dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Sofia, aniversare cu fast la 6 ani

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 6 ani pe 25 septembrie, iar mama ei a organizat o petrecere spectaculoasă, la care atât cei mici, cât și cei mari s-au simțit excelent. Totul a fost, evident, în nuanțe de roz, așa cum se cade în cazul unei prințese, iar mama și fiica au purtat rochii similare.

Nu în ultimul rând, cele două, mamă și fiică, au purtat rochii similare, roz, culoare care, de altfel, a însoțit toate detaliile petrecerii. Iar micuța a avut parte de o rochie superbă, creată chiar de către mama ei.

Petrecerea a avut loc în aer liber, pe malul lacului Snagov, au fost multe baloane în nuanțe de roz și mov, tortul, tot roz, a fost decorat cu o prințesă și un unicorn, nu a lipit nici spectaculosul candy bar, iar sărbătorita a primit multe cadouri. La party a participat și Gabi Bădălău, care i-a fost alături iubitei sale în această zi importantă.

'Da, a fost și Gabi. Atâta timp cât avem o relație e normal.. Sofia se înțelege cu el foarte bine, oricum ieri Sofia a ignorat pe toată lumea, adulții au fost ignorați, ea a fost cu copiii, pe tobogane, vată pe băț, magicieni, dulciuri, n-a interesat-o restul. Sofia și Gabi chiar sunt prieteni, se înțeleg bine, vorbesc des la telefon. Copilul meu e un copil care are o gândire foarte curată și corectă', a mai declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter