De ce nu au mai păstrat legătura Nicoleta Nucă și Ștefan Bănică: „Am cântat doar doi ani după X Factor”

Publicat pe .

De ce nu au mai păstrat legătura Nicoleta Nucă și Ștefan Bănică. Artista a fost cooptată în echipa celebrului cântăreț, în sezonul patru de la X Factor, în 2014. Întreaga experiență a fost o rampă de lansare pentru tânăra născută în Republica Moldova, iar de atunci vedeta și-a construit cariera în industria muzicală, având mai multe piese care au devenit hituri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă a făcut un adevărat show pe scena de la X Factor România, acum opt ani, impresionând juriul și publicul de acasă cu talentul său. Artista, mentorată de Ștefan Bănică, nu a mai ajuns în finala concursului însă este recunoscătoare pentru tot ce i s-a întâmplat, mai ales că a fost și o rampă de lansare în industria de la noi.

nicoleta-nuca-9nicoleta-nuca-9

După emisiune, artista a ținut colaborat, în continuare, cu mentorul său Ștefan Bănică. Totul a ținut doar doi ani, iar de atunci vedeta nu mai știe aproape nimic de foștii ei colegi sau jurați.

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți:”Suntem amândoi temperamentali”/ EXCLUSIV

Citește și: Nicoleta Nucă și iubitul ei vor nuntă cu doar 15 invitați și fără nași:”Nu vrem să facem business din nuntă” / EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose a fost victima bullying-ului, la începutul carierei:„Am fost deseori certată, pentru că era la îndemână sau eram…' / EXCLUSIV

Citește și: Mona Nicolici a divorțat și apoi s-a căsătorit în secret. Primele declarații despre viața alături de chef Cezar Munteanu:”A acceptat să fiu singurul critic al lui”

De ce nu au mai păstrat legătura Nicoleta Nucă și Ștefan Bănică

Mentorul său de la X Factor, Ștefan Bănică, este cel care i-a propus artistei să cânte împreună la concertele sale, după ce s-a încheiat sezonul patru al emisiunii de talente. Așa a și făcut, însă totul a durat doar doi ani. Au trecut câțiva ani de când au colaborat, iar Nicoleta Nucă recunoaște că nu mai ține legătura nici cu celebrul jurat, dar nici cu foști colegi. Într-un interviu pentru Playtech, vedeta speră ca toți să fi bine și să se ocupe de cariera lor. Acum, cântăreața are o agendă încărcată, cu multe spectacole prin țară, pregătindu-se totodată și de lansarea unei noi piese.

Au trecut ceva ani de atunci. A fost o experiență nouă în acel moment. M-am descoperit pe mine, a fost, în primul rând, o rampă de lansare. Locuiam în Italia atunci când am fost contactată și am zis hai să încerc, vorba aia, „încercarea moarte n-are'. Și uite, chiar a fost o încercare foarte bună.

Nu, chiar nu (n.r. nu mai ține legătura). A și trecut mult de atunci, cred că sunt șapte, opt ani. Sper că toți sunt bine și fiecare ne vedem cu siguranță de cariera noastră. Nu am mai reacționat prea mult cu Ștefan Bănică. Am cântat doar doi ani după X Factor, în concertul lui. Doar cam atât.

Nicoleta Nucă se gândește să se mute din țară

Bali rămâne în continuare un vis al meu, dar m-aș muta în Australia. E aproape și de Bali, dar, totodată, oferă și posibilități de viață foarte bune. Așa că, cea mai bună opțiune, la un moment dat, ar fi să mă mut acolo. Nu este deja un plan bătut în cuie, ci unul de viitor. Atunci când voi simți că este momentul potrivit, poate când hotărâm că ne dorim copii și vrem să le oferim un viitor mai bun, o vom face, a mai continuat ea pentru sursa citată.

Nicoleta Nucă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei de viață, Alex Ursache. În vara anului trecut, cântăreața a fost cerută în căsătorie, chiar la Istanbul.

Ea și Alex Ursache, logodnicul ei, vor să facă nunta în Italia, mai exact pe insula Capri. Cei doi și-au imaginat de mult acest moment. Însă, în ziua cea mare, nu vor avea prea mulți invitați, ci doar familia și câteva persoane apropiate.

De asemenea, cântăreața susține că nu se dă în vânt după tradițiile din țara noastră și nici nu-și dorește o nuntă stereotipică. Vrea să îmbrace rochia de mireasă, însă va fi făcută una manual, extrem de simplă și, de asemenea, unică.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton