De ce nu mai prezintă Dan Negru emisiunea de Revelion anul acesta: „De asta am luat pauză, ca să...”

Publicat pe

De ce nu mai prezintă Dan Negru emisiunea de Revelion anul acesta. Dan Negru a decis să plece de la Antena 1 după mai bine de două decenii. Prezentatorul Tv a devenit o adevărată emblemă pentru români, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Vreme de 20 de ani a prezentat Revelionul, un eveniment așteptat de milioane de români. În urmă cu câteva luni, Dan Negru a ales să lucreze la Kanal D, iar anul acesta nu va prezenta Revelionul. Iată care este, de fapt, motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai prezintă Dan Negru emisiunea de Revelion anul acesta. Dan Negru este fără doar și poate, unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv de la noi din țară. De mai bine de două decenii a prezentat numeroase emisiunii de renume la Antena 1, iar emisiunea sa de Revelion era cel mai așteptat reality show. Moderatorul tv a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat că a acceptat oferta din partea Kanal D.

De ce nu mai prezintă Dan Negru emisiunea de Revelion anul acesta: „De asta am luat pauză, ca să...'De ce nu mai prezintă Dan Negru emisiunea de Revelion anul acesta: „De asta am luat pauză, ca să...'

Dan Negru a luat decizia de a pleca de la Antena 1 și de a accepta să prezinte un nou format de emisiune la Kanal D. După ani de zile în care a adus Revelioanele în casele românilor, Dan Negru a anunțat că nu va mai prezenta anul acesta emisiunea mult așteptată. Nu a renunțat definitiv, ci vrea să reinventeze Revelionul!

Citește și: Messi a ajuns în Argentina.Cum a fost așteptat pe aeroportul din Buenos Aires de sute de mii de oameni

Citește și:Pique, filmat alături de noua iubită, înainte să se despartă oficial de Shakira.Imaginile care l-au dat de gol

Citește și:Ce a pățit Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, într-un hotel din Turcia:”Au venit în cameră și…”

Citește și:Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică secretă, conform testului de paternitate:”Doresc o reconfirmare. Un test din America”

De ce nu mai prezintă Dan Negru emisiunea de Revelion anul acesta

Dan Negru a surprins pe toată lumea când a anunțat că pleacă de la Antena 1, după mai bine de două decenii în care a prezentat numeroase emisiunii de succes. Prezentatorul tv a acceptat oferta celor de la Kanal D, iar acum moderează un game show. Mai mult, acesta a anunțat că anul acesta nu va prezenta Revelionul la Kanald, spre uimirea multor români. Chiar și așa, Dan Negru nu renunță definitiv la această tradiție, ci își dorește să reinventeze Revelionul.

Deoarece noua sa emisiune are un mare succes în fața publicului, Dan Negru este de părere că poate găsi un nou concept al Revelionului. Cu toate astea, acum are nevoie de pauză.

„Ca să te reinventezi uneori e nevoie să-ți tragi sufletul și știu bine asta pentru că am experimentat-o. Am plecat din Antenă refuzând să mai fac show-ul cu blonde, de exemplu. Sau alte show-uri de tipul celor pe care le făceam acum 10-15 ani. Si am reinventat la Kanal show-urile smart, de cultură generală. Audiențele mari au fost publicate mereu în presă. Si am reușit să demonstrăm că publicul TV a evoluat, nu mai e cel de acum 10/20 de ani.

Așa va fi și cu Revelionul, va trebui să reinventăm programul ăsta dacă vrem ca el să mai existe în România. De asta am luat pauză, ca să-l pot reinventa așa cum am reinventat concursurile de cultură generală arătând că ele pot fi și lider de audiență pe o piața TV unde se credea că publicul vrea doar mizerii. Vom reinventa Revelionul, de asta aveam nevoie de pauză', a spus Dan Negru, potrivit ciao.ro.

Dan Negru: „E vremea să reinventăm Revelionul”

Dan Negru este mulțumit de noua sa emisiune de la Kanal D, mai ales că are ocazia să cunoască oameni inteligenti. Prezentatorul Tv și-a obișnuit fanii cu emisiunile difuzate în noaptea de Revelion, dar anul acesta va lua o pauză. Acesta le cere românilor să aibă răbdare, deoarece el nu a renunțat definitiv la acest proiect.

„Dacă am reușit să reinventez show-urile smart, cele bazate pe cultură generală. Și să le poziționăm ca lider de audiență sunt sigur că vom știi să facem asta și cu Revelioanele care aveau nevoie de o reinventare. Știu, eu am inventat genul ăsta de program de Revelion încă de acum 25 de ani dar cred că e de ajuns. E vremea să le reinventăm! Puțină răbdare!', a mai completat Dan Negru, pentru sursa citată. 

Dan Negru, succes formidabil la Kanal D

Celebrul prezentator tv reușește să aibă audiență cu emisiunea „Jocul cuvintelor'. Noua emisiunea a lui Dan Negru a început pe 20 aprilie, iar românii s-au arătat foarte încântați de proiectul inedit. Concurentii care sunt pasionati de cuvinte luptă pentru marele premiu.

„Ideea de quiz show e o noutate pe piaţa TV de la noi. N-am prea răsfăţat şi creierele telespectatorilor români, ne-am ocupat doar de celelalte simţuri. Avem mâncare, dragoste, muzică, dar nu e nimic pe piaţa TV de la noi pentru creier. De asta probabil a şi pierdut televiziunea, ca breaslă, atât de mult public. E de apreciat curajul Kanal D de a căuta şi publicul smart, cel care ştie să se uite la un quiz. Şi mă bucur că am şansa să fiu din nou deschizător de drumuri. Dacă vom avea succes, vom deschide o piaţă nouă în România, cea a quiz-urilor', a spus Dan Negru.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter