De ce nu se teme de moarte Bebe Cotimanis. Ce s-a întâmplat la mormântul mamei sale: ”Nu mai e acolo unde-i groapa. Am simțit aburul care se ducea spre cer și...”

Publicat pe

De ce nu se teme de moarte Bebe Cotimanis. Ce s-a întâmplat la mormântul mamei sale. Marele actor a cucerit cu poveștile sale de viață de-a lungul timpului, însă niciodată nu le termină. Pe zi ce trece vine cu amintiri din ce în ce mai savuroase, însă și cu unele la care nimeni nu s-ar fi gândit. A primit multe lecții de la viață, însă cea mai importantă a fost chiar după ce și-a îngropat mama, în urmă cu 7 ani. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bebe Cotimanis este un mare actor din România, care s-a făcut remarcat de nenumărate ori pe micile ecrane. Ei bine, asta nu este tot. De multe ori a intrat în atenția fanilor și a publicului prin poveștile sale de viață. Fie că vorbim despre cele din copilărie, adolescență sau chiar din anii trecuți, de fiecare dată cei ce îl iubesc și îndrăgesc descoperă ceva nou la celebrul actor.

De ce nu se teme de moarte Bebe Cotimanis. Ce s-a întâmplat la mormântul mamei sale: 'Nu mai e acolo unde-i groapa. Am simțit aburul care se ducea spre cer și...'De ce nu se teme de moarte Bebe Cotimanis. Ce s-a întâmplat la mormântul mamei sale: 'Nu mai e acolo unde-i groapa. Am simțit aburul care se ducea spre cer și...'

De data aceasta, de la poveștile despre trecutul său, Bebe Cotimanis a trecut la un subiect destul de sensibil. Actorul a vorbit despre regretata sa mamă care împlinește 7 ani de când a murit, cât și despre faptul că nu se teme de moarte. Nu, nu din totodeauna nu i-a fost frică de acest proces, ci încă de când cea care i-a dat viață a trecut în neființă.

Citește și: Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023.Tatăl ei vitreg este actorul Bebe Cotimanis

Citește și: Ce afacere dețin Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru:„Are un succes nebun. Cererea a fost atât de mare încât…'

Citește și: Cine este Remus Boroiu de la Survivor 2023.A participat la Ferma, în 2019

Citește și: De ce a divorțat Andreea Perju de soțul ei, după 13 ani de mariaj:”Mi-a luat patru ani să mă decid”

De ce nu se teme de moarte Bebe Cotimanis

Când vine vorba despre moarte, foarte mulți se tem, însă nu și Bebe Cotimanis. Îndrăgitul actor a povestit în cadrul unui podcast faptul că încă de când a murit mama sa, în urmă cu 7 ani, nu-i mai este teamă de moarte. Totul a început printr-o întâmplare ce a avut loc chiar la mormântul celei care i-a dat viață. Bebe Cotimanis a crezut încă de atunci în semnele trimise, astfel că acum privește sfârșitul cu alți ochi.

'De câte ori pomenesc de mama, acum se fac șapte ani de când a plecat. Iar eu, cu siguranță voi avea filmare în zona aia. Dar se duce Adela, prietena soției tale, colega de clasă a Ioanei, la facultatea lui Sârbu. Se va duce Adela, fratele meu, cred că ajung și eu dacă scap între astea două.

Oricum, mama nu mai e acolo unde-i groapa și nici Dichi nu e acolo. Nmeni nu este acolo. Ei pleacă, de aia sunt și alea trei zile, pleacă la timpul potrivit, când se pot înălța. Iar ceea ce punem noi acolo nu mai e decât material, coajă, pământ, carne, care e tot lut. Am fost conștient de chestia asta de când au pus-o pe mama!', a dezvăluit Bebe Cotimanis în podacastul „Altceva cu Adrian Artene.

Ce s-a întâmplat la mormântul mamei lui Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis a fost devastat de pierderea mamei sale, deși se aștepta la acest lucru de mai mult timp. A plâns mult înainte de a o duce la Biserică, cât și la cimitir, însă după ce sicriul a fost așezat în groapă, a simțit un sentimente ce nimeni nu și-l poate imagina în afară de el. Marele actor susține că a simțit când sufletul mamei sale a plecat la cer, chiar înainte de a se termina procesul îngropării. Ba mai mult, este de părere că mama sa nu este în groapă, acolo fiind doar lucruri nesemnificative, sufletul ei fiind în Cer.

'Am zis tuturor acolo. Am plâns până atunci, am plâns și la Biserică. Dar când a așezat-o pe mama acolo, stiam că nu mai e mama acolo. Știam. Nu mi-am impus. Dacă mă întorc în timp, am și simțit. Am simțit.Nu spun că am văzut-o, că nu sunt nebun. Am simțit aburul ăla, spiritul ei, care se ducea spre Cer. La un moment dat am si zâmbit. Am făcut așa cu mâna discret în semn de la revedere. Eu simt că asta se întâmplă. Este un fenomen. Mie nu mi-e frică de moarte. O aștept cu o oarecare curiozitate.', a mai adăugat Bebe Cotimanis.

Bebe Cotimanis a fost la un pas de moarte

Lui Bebe Cotimanis nu-i este frică de moarte. Asta nu am spus-o noi, ci chiar el. A trăi pe pielea sa o experiență unică la mormântul mamei sale, iar de atunci sfârșitul este un proces pe care-l 'așteaptă cu curiozitate'. În plină pandemie, marele actor a fost la un pas de moarte. Era infectat cu Covid-19, iar plămânii îi erau afectați în proporție de 65%. Medicii nu îi mai dădeau șanse, însă lui tot nu i-a fost frică de moarte, astfel că acum este mai vesel și mai optimist ca niciodată.

'Eu am avut 65% plămânii afectați când era cu Covid. Am fost și internat. (…) M-am aflat în fața morții, dar eu am zâmbit. Nimeni nu credea că o să mai trăiesc după experiența asta. (…) Dar eu am rezistat. Le-am zis că m-am întors.', a mai mărturisit Bebe Cotimanis.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter