De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: "Nu tot ce pare lapte şi miere chiar este..."

Publicat pe

Se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. Cu toate că apăruseră imagini în care păreau fericiți, din vacanțele făcute împreună în Dubai și Maldive, acum povestea lor a ajuns la sfârșit. Care este, de fapt, motivul pentru care și-au spus adio?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Bianca și Gabi au încercat să aibă o relație frumoasă, dar și-au dat seama rapid că nu își doresc același lucru pentru viitor. Chiar dacă s-a bucurat de zilele petrecute alături de afacerist, Bianca Drăgușanu nu este deloc afectată de despărțire. Mai mult decât atât, în pofida celor care au acuzat-o că a stat alături de Bădălău pentru niște beneficii financiare, surse din anturajul vedetei susțin că nu duce lipsă de bani, având o afacere de succes.

„Au încercat să aibă o relaţie, dar nu s-a putut, fiecare îşi dorea lucruri diferite. Nu tot ce pare lapte şi miere chiar este… Au avut o vacanţă frumoasă împreună, au mers la restaurante, au existat momente împreună şi cadouri, dar atât. Bianca nu este afectată, nu a avut nici de pierdut, nici de câştigat, este o femeie căreia nu îi lipseşte ceva', au declarat surse apropiate Biancăi pentru Fanatik.

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: "Nu tot ce pare lapte şi miere chiar este..."De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: "Nu tot ce pare lapte şi miere chiar este..."

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Cu toate că făcuse o serie de declarații recent, în care pomenise și o viitoare nuntă, fără să menționeze totuși numele lui Bădălău, acum Bianca a refuzat să ofere mai multe detalii despre fostul ei iubit. Nu a dorit să confirme sau să infirme despărțirea. Însă, imaginile apărute cu afaceristul în compania altor femei sunt dovada care confirmă spusele apropiaților Biancăi Drăgușanu.

„Nu vreau să comentez despre ceva ce nu am vorbit niciodată', a declarat acum Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată anterior. Conform spynews.ro, Gabi Bădălău a stat mai puțin de o oră în club, acolo unde a dansat alături de niște domnișoare, pe care le-a îmbrățișat cu patos.

Citește și: Bianca Drăgușanu face publice imaginile cu ea desfigurată, după ce a fost snopită în bătaie: „Am greșit pentru că am tăcut și am iertat”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit? Afaceristul a petrecut noaptea cu mai multe domnișoare: „Sunt o femeie liberă”

Citește și: Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce era leșinată, pe podea: „Normal că am luat pastile, că nu știam ce să fac'

Ce anunțase Bianca Drăgușanu noaptea trecută

În urmă cu câteva ore, Bianca a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când a făcut publice imaginile cu chipul ei, după ce a fost snopită în bătaie de Alex Bodi. Însă, dincolo de aceste fotografii, un detaliu din mesajul vedetei le-a dat de înțeles urmăritorilor ei că relația cu Gabi Bădălău s-a încheiat.

„Sunt o femeie independentă, asumată, liberă și fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred faptul că am învățat din greșelile mele! Vă dau câteva sfaturi utile, nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și agresivitate, purtați-vă mai rece cu oamenii, că de la căldură se strică’, a declarat Bianca într-unul dintre video-urile postate pe Instagram Stories noaptea trecută.

Bianca Drăgușanu a făcut publice imaginile cu ea desfigurată

Ca urmare a unei tentative de șantaj, venită din partea unor persoane apropiate, blondina a decis să posteze singură fotografiile cu urmele bătăilor încasate din partea lui Alex Bodi.

‘Eu știu cine ar fi putut să dea poza, e făcută într-un videocall, am vorbit cu puține persoane atunci. Eu am arătat și mai rău de atât, pentru că am fost proastă și am tăcut. Am arătat mult mai rău pe parcursul ultimilor ani din viața mea. În perioada în care eram așa, a fost cel mai rău.

M-am uitat în arhiva de pe Instagram și sunt trei persoane cu care am vorbit în perioada în care am fost operată. O fată de la Târgoviște, o familie cărora le-am botezat copilul și pe care îi credeam prieteni și o persoană cu care am stat trei ani. Vreți să deveniți vedete? Vă fac eu vedete, daca asta v-ați dorit. Si o să dau și eu fotografii cu voi. Știu cĂ urma sa dati voi pozele cu mine batută, stiu ca asta urma, dar uite că le-am dat eu singură, că sunt o femeie asumată‘, a afirmat Bianca.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter