„Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge”. De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat

Publicat pe

De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat. Ileana Sterp a dezvăluit cum a fost relația cu soțul ei la început și cum este acum, la 3 ani de la nuntă. Sora lui Culiță Sterp a povestit că religia a fost un impediment în povestea lor de dragoste și chiar au decis să se despartă, însă mai apoi și-au dat seama că se iubesc și trebuie să-și mai dea o șansă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat. Ileana Sterp și Daniel Aloman și-au unit destinele cu mai mult de trei ani în urmă. Cei doi sunt fericiți și la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. Pentru că formează de ceva timp un cuplu, Ileana a mărturisit că relația pe care o are cu Daniel i-a deschis ochii asupra unor aspecte, printre care și diferența enormă din punct de vedere al comportamentului care există între alesul inimii sale și tatăl ei.

„Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge'. De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat„Am luat decizia să ne despărțim, că nu merge'. De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat

De ce s-au separat Ileana Sterp și soțul ei la începutul relației și cum s-au împăcat

Sentimentele pe care i le poartă lui Daniel sunt atât de puternice încât sora lui Culiță Sterp a dezvăluit că pentru a fi cu acesta a trecut peste anumite convingeri. Însă înainte de asta, au trecut printr-o perioadă dificilă.

„Înainte să îl cunosc pe soțul meu eram foarte convinsă că nu o să am niciodată o relație cu un bărbat mai scund decât mine și de altă religie. Lucrurile astea s-au întâmplat. Dani este și mai scund și provine dintr-o familie de oameni ortodocși. Întra-adevăr, la începutul relației, am avut așa discuții pe tema asta. Eu înțeleg orice, îi înțeleg foarte bine crescutul într-o familie de ortodocși și cu educația respectivă.

La un moment dat am luat decizia să ne despărțim, că nu merge. Ne-am despărțit câteva luni și în lunile astea mă gândeam tot mai mult la el. Îmi doream tot mai mult prezența lui și atunci am realizat că nu religia e cea care contează. Sunt întrebată foarte des ce religie sunt.

Până în prezent am tot evitat să răspund întrebărilor, pentru că eu nu consider că fac parte dintr-o religie. Eu consider că sunt copilul lui Dumnezeu, că am o relație faină, pe care o simt zilnic, în orice secundă și cam atât', a mai spus aceasta.

Citește și: Ce boală are Gabriela Cristea, din cauza epuizării:„Recidivează de fiecare dată când sistemul meu imunitar scade. În momentul în care nu mai faci față, evident, și clachezi’ / EXCLUSIV

Citește și: Daria Chiper a fost eliminată de la Survivor 2023. Concurenta a izbucnit în lacrimi:„De la extaz la agonie’

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie:„Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…’

Ce apreciază Ileana Sterp cel mai mult la soțul ei

De când l-a cunoscut pe soțul ei, Ileana Sterp a realizat că bărbații pot fi și sensibili, iar Daniel îi dă lecții de bunătate zilnic. Înainte de a fi cu el, sora lui Culiță credea că toți bărbații sunt ca tatăl ei, care și-a părăsit familia acum zece ani.

„Am învățat că un bărbat poate fi mai sensibil decât mi-am putut eu imagina. Arătând lucrul ăsta, soțul meu îmi dă lecții de bunătate zilnic. E un om atât de sensibil și de bun, încât eu nu mă gândeam că există bărbați așa.

Comparația asta pot să o fac între ei. Mă uit la Dani câtă iubire îi arată Carlei, poate și tatăl meu simțea, dar nu arăta. E foarte important să arătăm ce avem în suflet, că altfel cum să știe persoana de lângă noi ', a dezvăluit Ileana Sterp în cadrul unui interviu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter