De ce și-a ținut Anna Lesko sarcina secretă, timp de 7 luni: „Mi-a fost foarte frică”

Publicat pe

De ce și-a ținut Anna Lesko sarcina secretă, timp de 7 luni. Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și un fiu care îi aduce zilnic motive să zâmbească. Cu toate acestea, atunci când a aflat că este însărcinată, cântăreața a ținut totul secret. Iată de ce a ales să facă acest lucru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anna Lesko este una dintre cele mai admirate artiste din România. Aceasta a atras simpatia publicului atât datorită vocii sale, cât și a modului în care s-a exprimat de-a lungul anilor. Cântăreața are un fiu, Adam, pe care îl crește de una singură. Cu toate că la momentul în care a aflat de sarcină a fost foarte fericită, ea a preferat să păstreze totul secret până în luna a opta.

De ce și-a ținut Anna Lesko sarcina secretă, timp de 7 luni: „Mi-a fost foarte frică'De ce și-a ținut Anna Lesko sarcina secretă, timp de 7 luni: „Mi-a fost foarte frică'

Acum, ea a explicat în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea' care a fost motivul pentru care a preferat să țină ascunsă sarcina. Iată declarațiile!

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu.Ce i-a impus milionarului

Citește și: De ce s-au despărțit Anna Lesko și Irinel Columbeanu:„A fost alungată de părinții mei, din vila de la Izvorani’

Citește și: Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi, iubitul cu 21 de ani mai tânăr decât ea:„Sunt și mamă, și tată’

Citește și: Zelenski retrage soldaţii ucraineni din toate misiunile de menţinere a păcii din lume

De ce și-a ținut Anna Lesko sarcina secretă, timp de 7 luni

Anna Lesko a vorbit recent despre momentul în care a aflat că este însărcinată. Vedeta a simțit să ascundă de ochii curioșilor fericitul eveniment. Motivul pentru care a luat această decizie a fost teama de stres și de presă. Până în luna a opta, artista nu a dezvăluit nimănui că urmează să aibă un copil.

„Aceste ținute au fost create pentru momentul în care eram însărcinată cu Adam. La 7 luni am dezvăluit. Nu se vedea absolut nimic. Nici dansatoarele nu s-au prins. Toată lumea trebuia să nu știe. Ecografiile le făceam la Chișinău, a fost o poveste ca să țin această sarcină în secret. Este o măiestrie să canalizezi atenția de la o burtică. Am făcut 7 concerte în noaptea de revelion în această ținută, nu te prindeai .Mi-a fost foarte frică de stres, de presă. Am vrut să mă feresc. După ce s-a aflat, în luna a 8-a, a trebuit și să refuz evenimente pentru că erau foarte multe', a declarat ea la Vorbește Lumea.

Cum i-a spus fiului ei că s-a despărțit de tatăl lui

Anna Lesko a fost nevoită să poarte o discuție serioasă cu Adam, fiul ei. Aceasta i-a explicat micuțului că părinții săi nu se mai înțeleg, dar ambii îl iubesc la fel de mult.

„Discuția aceasta a fost extraordinar de scurtă. A fost o discuție care nu a pus accent cu caracter dureros. I-am explicat ‘Iubirea vieții mele, tati și cu mami te iubim enorm și așa va fi pentru tot restul vieții.Noi adulții avem niște situații. Și de ce tu să participi la aceste situații? Ele se înmagazinează în subconștientul tău. E un copil care nu a suferit, nu suferă, nu pune întrebări.’, a spus ea la Vorbește Lumea.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter