Decizia luată de PRO TV după ce George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit la Ferma

Publicat pe

Că între George Burcea și Viviana Sposub, la Ferma, e mai mult decât o relație de colegialitate se vede cu ochiul liber, dar, se pare, cei doi îndrăgostiți vor trebui să-și ascundă sentimentele în public, o vreme…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Scena sărutului pătimaș dintre George Burcea și Viviana Sposub la Ferma a făcut audiența să explodeze, fanii show-ului fiind extrem de încântați de desfășurarea evenimentelor. După ce, o vreme, a părut că totul se va limita doar la atât, cei doi nu au mai reușit să-și ascundă sentimentele.

Ieri, telespectatorii au văzut un cuplu înlănțuit nu doar de legătura de la mâini, care obliga apropierea, ci și de o legătură invizibilă. Cei doi nu s-au ferit deloc de gesturi tandre, părând vizibil îndrăgostiți. 'Este foarte frumoasă și… călduroasă', spunea actorul despre Viviana.

Iată însă că, se pare, mai-marii de la PRO TV ar fi luat o decizie în această privință, pe care cuplul va trebui să o respecte, scrie Cancan.

Citește și: Loredana dezvăluie secretele unei căsnicii de 22 de ani: „Relația nu e atât de solicitantă”/ EXCLUSIV

George Burcea și Viviana Sposub trebuie să-și ascundă dragostea

Povestea de dragoste înfiripată între George Burcea și Viviana Sposub la Ferma are toate șansele să continue și după terminarea show-ului, la fel ca și în cazul Brigitte și Florin Pastramă, care, între timp, s-au și căsătorit. Deocamdată însă, cei doi îndrăgostiți evită să se afișeze în public.

Decizia luată de PRO TV după ce George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit la FermaDecizia luată de PRO TV după ce George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit la Ferma

Conform sursei citate, George Burcea și Viviana Sposub ar fi împiedicați, din cauza unei decizii venite din partea conducerii postului să apară împreună în cuplu până la finalul show-ului. Ulterior, postul TV ar urma să dea lovitura cu povestea exclusivă a relației dintre ei, așadar deocamdată George și Viviana trebuie să-și țină relația începută la Ferma doar pentru ei. Prin urmare, este greu de crezut că, o vreme, aceștia vor fi surprinși în public împreună și, cu atât mai puțin, în ipostaze tandre.

Citește și: Dieta Evei Mendes. Secretul care o ajută pe actriță să arate fabulos la 46 de ani

George Burcea, obligat să părăsească Ferma

Deși a fost unul dintre concurenții cei mai apreciați, inclusiv în postura de fermier-șef, George Burcea nu va reuși să ajungă în finală, așa cum și-a dorit. Din dorința de a se număra printre finaliști, actorul și-a forțat limitele și, se pare, s-a accidentat destul de serios, echipa de producție decizând ca drumul lui în Ferma să se încheie.

Drept urmare, fostul soț al Andreei Bălan a părăsit show-ul, fără să-și atingă scopul – acela de a câștiga finala -, însă, paradoxal, a bifat un punct pe care nu și l-a propus. Chiar dacă declarase că nu a venit în Ferma ca să se îndrăgostească, iată că asta s-a întâmplat…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter