Declarațiile Simonei Gherghe despre a doua sarcină: ”Nu poți ascunde nici să vrei” / EXCLUSIV

Publicat pe

Vestea că Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere. Prezentatoarea TV de la 'Acces Direct' a fost dată de gol, chiar de Dan Capatos, acesta anunțând cu ceva timp înainte că o colegă de la Antena 1 este însărcinată. Noi avem declarațiile Simonei Gherghe despre o a doua sarcină.

Pe coperta revistei VIVA! din luna noiembrie apare nimeni alta decât Simona Gherghe alături de fetița ei, Ana Georgia, unde ne-a dezvăluit o mega exclusivitate: nunta secretă pe care a făcut-o astă-vară. Printre întrebările pe care vedeta le-a primit în interviul din revistă, se numără și cea despre mărirea familiei. Răspunsul Simonei Gherghe la întrebarea dacă își mai dorește încă un copil a fost unul evaziv și destul de neclar. Cel mai probabil prezentatoarea TV este însărcinată în primul trimestru și așteaptă să treacă cu mine peste acesta, având în vedere că primele trei luni de sarcină sunt cele mai delicate.

Știu că ai avut o serie de probleme în primul trimestru de sarcină. Cum ai trecut peste acele momente? Bănuiesc că psihicul unei femei însărcinate este foarte sensibil…

De fapt, cele mai mari probleme le-am avut în ultima lună de sarcină, când am fost suspectă de pancreatită. A fost extrem de dificil, pentru că a trebuit să ţin un regim alimentar sever, altfel riscam ce e mai rău. Dar am avut încredere în medicul meu şi am ştiut că va fi bine, până la urmă.

Tu și Răzvan sunteți doi părinți extrem de ocupați. Cum vă împărțiți responsabilitățile privind creșterea fetiței?

Eu cu treaba, Răzvan cu joaca (râde).

Cine vă ajută? Ați apelat la servi- ciile unei bone?

Mama mea. E cu noi de când s-a născut Nuchi şi este oxigenul nostru. Ne ajută enorm, nu ştiu cum ar fi fost fără mama alături…

S-a zvonit că ai fi însărcinată din nou. Ne poți da marea veste sau mai așteptăm? Tu ai spus, oricum, că al doilea bebeluș ar fi binevenit…

Ştii cum e cu asta, dacă sau când va fi, nu poţi ascunde o sarcină, nici să vrei.

Publicul o urmărește zilnic, timp de două ore, la Antena 1, tabloidele îi urmăresc fiecare mișcare. Rar trece o zi fără o știre sau o fotografie cu ea, în media. Ai impresia că știi totul despre ea, dar, în realitate, puțini sunt cei care pot spune că o cunosc pe Simona Gherghe. În pofida expunerii voite sau nevoite, prezentatoarea TV ar putea câștiga detașat premiul pentru discreție în spațiul public, fapt care sporește interesul oamenilor pentru ea.

Simona Gherghe alături de fetița ei pe coperta revistei VIVA! de noiembrie

Simona Gherghe alături de fetița ei pe coperta revistei VIVA! de noiembrie

Primele imagini cu Simona Gherghe însărcinată

Cu siguranță discreția Simonei Gherghe despre cea de-a doua sarcină este datorată faptului că aceasta este însărcinată în primul trimestru și așteaptă să treacă cu bine peste cele trei luni delicate. Prezentatoarea TV apare de luni până vineri pe micul ecran, iar în ultima perioadă a renunțat la rochiile pe corp, ci acum optează pentru ținute puțin mai lejere. Dacă potrivit informațiilor apărute în presă, Simona Gherghe este însărcinată în primul trimestru de sarcină, înseamnă că în shooting-ul făcut pentru coperta revista VIVA! aceasta își ascundea sarcina.

Citește și: Simona Gherghe e însărcinată a doua oară! A fost dată de gol, în direct, la TV!

Citește și: Simona Gherghe s-a căsătorit în secret! Când a avut loc evenimentul – EXCLUSIV în VIVA! de noiembrie

FOTO: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro