Delia a imitat-o pe Carmen de la Sălciua! Cântăreața de muzică de petrecere a depășit-o pe artistă în Trending, pe Youtube

Publicat pe

Delia a imitat-o pe Carmen de la Sălciua fix cu melodia „Noapte bună, iubi” cu care cântăreața de muzică  de petrecere a detronat-o de pe locul #1 în Trending, pe Youtube România. Află ce a declarat Carmen de la Sălciua după ce a fost imitată de Delia!

Celebra cântăreață a fost invitată la emisiunea de radio Râzi cu Rusu și Andrei' de la Kiss FM, iar la un moment dat cei doi moderatori au provocat-o pe Delia să o imite pe Carmen de la Sălciua. „Fii atentă, chiar ne-a scris cineva, nu știu dacă știi, piesa care te-a detronat în Trending, o știi să o cânți? Știi despre cine este vorba?”, a spus unul dintre moderatori.

„Carmen de la Sălciua. Am dat click, am dat play și știu că e cu „Iubi, iubi, noapte bună”!”, a reacționat imediat Delia.

Imediat după, Delia a început să cânte piesa Noapte bună, iubi', cea mai recentă piesă lansată  de Carmen, și a interpretat-o foarte bine, imitând-o aproape la perfecție pe îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere, piesă cu care Carmen a detronat-o pe Delia în urmă cu 5 zile și i-a luat locul #1 în Trending, pe celebra platformă deținută de Google.

Delia a imitat-o pe Carmen de la Sălciua! Cântăreața de muzică de petrecere a depășit-o pe artistă în Trending, pe YoutubeDelia a imitat-o pe Carmen de la Sălciua! Cântăreața de muzică de petrecere a depășit-o pe artistă în Trending, pe Youtube

< 3

Eu am crescut cu melodiile Deliei, țin minte că îmi achiziționam casete cu ea de pe vremea N&D! Are în spate o carieră de Aur, în fața căreia spun Jos Pălăria! Se vede implicarea ei în toate clipurile de pe YouTube! E artă pură! Am văzut videoclipul în care Delia mi-a fredonat melodia "Noapte bună, iubi". Uite că nu e atât de greu să apreciem munca oricărui om, indiferent ce gen de muzică abordează. Toți muncim, fiecare cu treaba lui, dar cu siguranță sacrificii sunt în orice apogeu! Îi mulțumesc că a ales să rămână o doamnă și să privească lucrurile din prisma unui om și nu din prisma tuturor celor scrise în presă! Multă bafta și mulți ani de cariera îi doresc Deliei!

Publicată de Carmen de la Sălciua Oficial pe Vineri, 4 octombrie 2019

Ce spune Carmen de la Sălciua despre Delia

„Eu am crescut cu melodiile Deliei, țin minte că îmi achiziționam casete cu ea de pe vremea N&D! Are în spate o carieră de Aur, în fața căreia spun Jos Pălăria! Se vede implicarea ei în toate clipurile de pe YouTube! E artă pură! Am văzut videoclipul în care Delia mi-a fredonat melodia „Noapte bună, iubi”. Uite că nu e atât de greu să apreciem munca oricărui om, indiferent ce gen de muzică abordează. Toți muncim, fiecare cu treaba lui, dar cu siguranță sacrificii sunt în orice apogeu! Îi mulțumesc că a ales să rămână o doamnă și să privească lucrurile din prisma unui om și nu din prisma tuturor celor scrise în presă! Multă bafta și mulți ani de cariera îi doresc Deliei!”, a declarat Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua este, în prezent, una dintre cele mai vizualizate artiste de pe Youtube. A cucerit publicul datorită câtorva ingredinte de bază: voce, muncă, profesionalism și modestie. Toate acestea au ajuns la public și n-au fost trecute, deloc, cu vederea de către oameni. Căci cine este mai important decât mulțimea?

Acum, Carmen de la Sălciua se bucură de un succes bine meritat, iar pentru a celebra succesul cântăreața a lansat primul album din carieră, intitulat „Îndrăgostit'. Albumul conține 12 dintre cele mai frumoase piese lansate de Carmen, iar majoritatea dintre ele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube: Dansez prin ploi', Curge prin vene iubirea ta', De ce trăim o iubire interzisă?', Îndrăgostit' și Părăsește-mă te rog' feat. Șușanu. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată Dansez prin ploi', s-a bucurat de un succes nebun.

La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent aproape 55 de milioane de vizualizări. Carmen de la Sălciua se afla de 5 zile pe locul 1 în topul celor mai ascultați romani pe canalul de Youtube România cu piesa 'Noapte bună, iubi' și a acumulat până în prezent 3 milioane de vizualizări, în doar 6 zile de la lansare. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter