Delia, însărcinată? Mihai Bendeac, colegul ei de la iUmor, a întrebat-o direct! Răspunsul solistei lasă loc de interpretări

Publicat pe

Delia și colegii ei de la iUmor s-au reunit, de data asta virtual. Au povestit ce au făcut fiecare în perioada de autoizolare, au glumit, au râs și au aflat și vești importante. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19, atât el cât și familia lui. S-a vindecat destul de rapid, așa că a povestit despre asta cu zâmbetul pe buze. 

Tot el a fost cel care a dat-o de gol pe Delia, făcând un comentariu prin care lasă de înțeles că vedeta este însărcinată. 

'Se lucrează'

În timpul întâlnirii virtuale, Bendeac a întrebat-o pe Delia, retoric: „Este cineva însărcinată?',a spus actorul, zâmbind cu subînțeles. 

Delia a râs, apoi a spus: „Nu…se lucrează', apoi a schimbat rapid subiect. 

Jurații de la iUmor au povestit ce au făcut în perioada de autoizolare. Delia a povestit că în primele săptămâni a fost foarte activă și a făcut sport, și-a cumpărat un sac de box și o trambulină. 

Cheloo și-a pregătit cocktailuri Molotov, iar Bendeac a făcut tot felul de filmulee amuzante pentru prietenii de pe internet. 

Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu, managerul ei. Pe lângă asta, acesta se ocupă de mai multe afaceri. Soțul Deliei deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei.

Citește și: Motivul pentru care Delia nu face un copil. Sora ei a dat-o de gol: 'Ar fi mai complicat'

Cei doi s-au cunoscut chiar într-un club pe care el îl manageria. Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012, iar artista a fost întrebată de mai multe ori când are de gând să facă un copil.

Vedeta nu se grăbește să facă copii, însă este o mătușă tare responsabilă și implicată atunci când vine vorba de nepoții ei. Oana, sora Deliei Matache, a dezvăluit motivul pentru care cântăreața nu face un copil acum.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topita dupa ei’, a declarat Oana Matache.

Delia, însărcinată? Mihai Bendeac, colegul ei de la iUmor, a întrebat-o direct! Răspunsul solistei lasă loc de interpretăriDelia, însărcinată? Mihai Bendeac, colegul ei de la iUmor, a întrebat-o direct! Răspunsul solistei lasă loc de interpretări
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter