Delia și Loredana, pictorial incendiar împreună! Declarații înainte de finala X Factor: "Suntem mai mult decât colege, suntem prietene"/ INTERVIU

Publicat pe

Delia și Loredana, colegele de juriu de la X Factor, au fost în urmă cu câteva luni protagonistele unui pictorial incendiar în revista VIVA! Cu toate că s-a vorbit mult despre o posibilă rivalitate între cele două, Delia și Loredana au lămurit deja adevărul din spatele unor astfel de speculații. Nu doar că nu au nimic de împărțit, dar s-au înțeles de minune pe tot parcursul show-ului. Acum, vedetele speră ca cei din echipa lor să iasă învingători!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Loredana, cum o percepi pe Delia, colega ta de juriu la X Factor, de fapt? Enumeră, te rog, câteva lucruri pe care le admiri la ea ca om și ca artist!

Sunt multe lucruri care îmi plac la ea și poate acum le-am descoperit și mai bine, în perioada în care am stat cu ea atâtea zile, în fața celor care au venit la X Factor. Îmi place faptul că are simțul umorului, e autoironică, faptul că e blondă cu ochi albaștri, ca și mine (zâmbește) și că facem parte din aceeași „rasă. E puternică, e curioasă, talentată și creativă și ne distrăm împreună.

Delia și Loredana, pictorial incendiar împreună! Declarații înainte de finala X Factor: "Suntem mai mult decât colege, suntem prietene"/ INTERVIUDelia și Loredana, pictorial incendiar împreună! Declarații înainte de finala X Factor: "Suntem mai mult decât colege, suntem prietene"/ INTERVIU

Loredana, despre relația cu Delia: „Suntem prietene”

Care este relația dintre tine și Delia acum, de când faceți parte din același show? S-a schimbat percepția pe care o aveai despre ea după ce v-ați cunoscut mai bine?

Așa cum am spus deja, ne-am cunoscut mai bine și cred că pot spune că suntem mai mult decât colege, suntem prietene. Mă bucur să am alături o persoană atât de caldă și de drăguță.

Sunt curioasă cine a jucat mai des rolul de „good cop și cine pe cel de „bad cop. Tu în care dintre posturi te regăsești mai mult?

Cu siguranță, femeile, iar în cazul meu cu atât mai mult, având și calitatea de mamă, nu pot fi „the bad cop. Nici acasă, cu fiica mea, nu pot să intru în acest rol, chiar dacă sunt momente în care trebuie să fiu uneori mai dură, pentru că dragostea poate avea și latura aceasta, adică de tough love. Cu siguranță e rolul băieților, al lui Florin Ristei și al lui Ștefan Bănică de „bad cops.

Delia, înainte de finala X Factor: „Sper ca lucrurile să fie în favoarea mea”

Delia, dacă ar fi să le dai un sfat artiștilor aflați la început de drum, care ar fi acela?

Ce i-aș sfătui și ceea ce le spun și celor care sunt în echipa mea la „X Factor ar fi că cel mai important este să nu privească totul prin prisma materială. Aici e cea mai mare greșeală. Înainte de orice, trebuie să se întrebe ce pot să fac eu ca să fiu un artist mai bun și nu cât pot sau ce a putea câștiga din asta.

Atunci când intervine această perspectivă materială, arta dispare! Arta nu are legatură cu banii. Ea există într-un areal în care doar artiștii adevărați ajung.  Și, dacă vrei să fii artist, trebuie în primul rând să te bucuri că ești pe scenă. Eu asta îmi amintesc de la primul show la care am fost și plătită, cum stăteam pe scenă și mă întrebam: „Adică eu fac ce îmi place și mai sunt și plătită pentru asta?!

Speri că, anul ăsta, o să ai asul câștigător în mânecă?

Da, sper să am asul în mânecă și anul acesta! În urmă cu doi ani, am câștigat cu Bella Santiago și îmi păstrez și pentru sezonul acesta un vibe optimist. Sper ca lucrurile să fie în favoarea mea.

Delia: „Cred că as putea colabora cu Loredana pe foarte multe piese”

Dacă ar fi faci un featuring alături de Loredana pe una dintre piesele tale, care ar fi alegerea ta? Dar pe una dintre piesele ei?

Cred că am putea colabora pe foarte multe piese. S-ar potrivi și pe ceva dinamic, dar și pe o baladă sau o piesă pop-rock!

În final, ce sfat ai avea pentru concurenții „X Factor.

I-aș sfătui pe toți să aibă mai multă încredere, emoțiile puternice nu pot fi constructive. Am văzut de multe ori cum unii tineri au fost afectați de ele. Atunci când urcați pe scena „X Factor, încercați să vă agățați și să vă folosiți de această șansă, pentru că este cu adevărat unică!

Sursa foto: arhiva personala, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter