Delia şi Smiley - Cei mai premiaţi artişti la Gala Media Music Awards

Publicat pe

Piaţa Mare din Sibiu a găzduit aseară Gala Media Music Awards, dominată de Delia şi Smiley, artiştii care au obţinut cele mai multe trofee.

 

Delia s-a impus cu melodia „Pe aripi de vânt', un featuring cu Kaira, în timp ce Smiley a primit premii pentru piesa „Oarecare'.

 

Astfel, „Pe aripi de vânt' a fost premiata pentru că a avut cele mai multe vizualizări pe Youtube, peste 25 de milioane şi s-a impus la categoriile Best Pop, Cel mai bun Videoclip şi Cel mai bun featuring.

 

„7 numar magic!!!7 februarie, ziua mea! 7 premii fermecate…. pt mineee toateee!!!!!7 premiiiiii importante…', a scris Delia pe pagina sa de Facebook.

 

Piesa lui Smiley a fost câştigătoare la categoriile: „Fastest climber” (piesa care a urcat cel mai repede pe prima poziție în topuri), Best Male Act, Cea mai difuzată melodie a verii, Kiss award și MTV award.

 

Andra a avut prima apariţie pe scenă după naşterea fiicei sale, Eva. Ea a lansat melodia „Niciodată să nu spui niciodată' şi a primit premiile Fan Like Awards (Cel mai iubit artist roman) si Most Wanted (Cel mai dorit).

 

Printre artiştii care au mai primit aseară premii s-au aflat:

Kazibo – Cel mai bun producător,

Lariss – Cel mai bun artist debutant,

Dan Bittman – Cea mai bună piesă rock (”Și îngerii au demonii lor”),

Cat music – Best label.

 

Delia şi Smiley - Cei mai premiaţi artişti la Gala Media Music AwardsDelia şi Smiley - Cei mai premiaţi artişti la Gala Media Music Awards
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter