Delia şi Smiley – Cei mai premiaţi artişti la Gala Media Music Awards

Publicat pe

Piaţa Mare din Sibiu a găzduit aseară Gala Media Music Awards, dominată de Delia şi Smiley, artiştii care au obţinut cele mai multe trofee.

 

Delia s-a impus cu melodia „Pe aripi de vânt', un featuring cu Kaira, în timp ce Smiley a primit premii pentru piesa „Oarecare'.

 

Astfel, „Pe aripi de vânt' a fost premiata pentru că a avut cele mai multe vizualizări pe Youtube, peste 25 de milioane şi s-a impus la categoriile Best Pop, Cel mai bun Videoclip şi Cel mai bun featuring.

 

„7 numar magic!!!7 februarie, ziua mea! 7 premii fermecate…. pt mineee toateee!!!!!7 premiiiiii importante…', a scris Delia pe pagina sa de Facebook.

 

Piesa lui Smiley a fost câştigătoare la categoriile: „Fastest climber” (piesa care a urcat cel mai repede pe prima poziție în topuri), Best Male Act, Cea mai difuzată melodie a verii, Kiss award și MTV award.

 

Andra a avut prima apariţie pe scenă după naşterea fiicei sale, Eva. Ea a lansat melodia „Niciodată să nu spui niciodată' şi a primit premiile Fan Like Awards (Cel mai iubit artist roman) si Most Wanted (Cel mai dorit).

 

Printre artiştii care au mai primit aseară premii s-au aflat:

Kazibo – Cel mai bun producător,

Lariss – Cel mai bun artist debutant,

Dan Bittman – Cea mai bună piesă rock (”Și îngerii au demonii lor”),

Cat music – Best label.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro