Demi Moore a dezvăluit cine a violat-o când avea 15 ani. Bărbatul a „cumpărat-o” cu 500 de dolari de la mama ei

Publicat pe

Luna trecută, Demi Moore dezvăluia că a fost violată când avea 15 ani, iar persoana care a dat-o pe mâna violatorului fiind chiar mama ei, contra sumei de 500 de dolari. Demi Moore spune că bărbatul care i-a distrus copilăria era un prieten de familie.

Demi Moore a dezvăluit cine a violat-o când avea 15 ani. Bărbatul a „cumpărat-o' cu 500 de dolari de la mama eiDemi Moore a dezvăluit cine a violat-o când avea 15 ani. Bărbatul a „cumpărat-o' cu 500 de dolari de la mama ei

Actrița Demi Moore a dezvăluit că bărbatul care a violat-o în adolescență a fost Basil Doumas, proprietarul clubului La Cage Aux Folles care a murit în anul 1997, la vârsta de 68 de ani.

Demi Moore a făcut dezvăluirea în autobiografia „Inside Out”, lansată pe 24 septembrie, povestind că mama ei obișnuia să o ducă în cluburi pentru a atrage atenția bărbaților.

Actrița a relatat că, într-o seară, a găsit în casă un bărbat care obținuse cheia de la mama ei, Virginia King. „Cum este să știi că mama ta te-a vândut pentru 500 de dolari?”, a întrebat-o bărbatul pe Demi Moore, care în acel moment avea doar 15 ani.

Cu toate acestea, Demi Moore nu crede că mama ei, care a decedat în anul 1998, „a vândut-o” și că incidentul ar fi fost cauzat de o astfel de tranzacție”.

„Adânc în inima mea, nu cred că a fost o simplă tranzacție. Totuși, i-a oferit acces la mine și m-a pus într-o situație dăunatoare”, a declarat actrița.

„Inside Out” vorbește deschis despre viața personală a lui Demi Moore. În volum sunt abordate traumele din copilăria actriței, problemele legate de imaginea asupra propriului corp, relația tumultuoasă a lui Moore cu mama sa, cele trei căsnicii ale sale – printre care s-au numărat cele cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher – și încercarea de a face față atât celebrității, cât și vieții de mamă, scrie Mediafax citând dailymail.co.uk.

În autobiografie, Demi Moore își descrie în detaliu copilăria, relatând că ambii părinți erau alcoolici și că a fost crescută într-un mediu marcat de agresiuni fizice.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter