Denise Rifai a primit o ofertă din partea Pro TV. De ce a refuzat să lucreze alături de Andreea Esca: "N-am spus asta niciodată nimănui"

Publicat pe

Denise Rifai a dezvăluit niște detalii în premieră, după ce a fost invitată în podcastul Altceva cu Adrian Artene. Îndrăgita prezentatoare lucrează acum pentru postul de televiziune Kanal D, dar se pare că a primit în trecut șansa să fie colegă chiar cu Andreea Esca, la Pro TV. Cum a ajuns să i se ofere această șansă, dar și de ce a fost nevoită să refuze? Toate aceste informații au ieșit la iveală în cadrul interviului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jurnalistul Adrian Artene a întrebat-o dacă regretă că nu a lucrat pentru Antena 1 sau Pro TV, menționând că sunt multe persoane care fac asta sau cărora le pare rău că nu lucrează în TVR. Denise Rifai a decis în acel moment să dezvăluie un detaliu despre care nu a mai povestit vreodată public până acum.

Denise Rifai a primit o ofertă din partea Pro TV. De ce a refuzat să lucreze alături de Andreea Esca: "N-am spus asta niciodată nimănui"Denise Rifai a primit o ofertă din partea Pro TV. De ce a refuzat să lucreze alături de Andreea Esca: "N-am spus asta niciodată nimănui"

Denise Rifai a primit o ofertă din partea Pro TV

Îndrăgita prezentatoare a fost o studentă silitoare în perioada în care urma cursurile Academiei de Studii Economice (ASE) din București. Fix în acea perioadă, trebuia să urmeze un internship, așa că s-a decis să le scrie celor de la Pro TV. După ce a semnat e-mailul cu formula de încheiere pe care o foloseau atunci prezentatorii din trustul respectiv, Denise Rifai a primit un telefon care i-ar fi putut schimba viața.

„Pentru mine TVR este o televiziune strategică. Pentru mine, TVR este super importantă ca televiziune. Toate dispar dacă pică cablul, mai puțin TVR. Primul meu e-mail, aveam 19 ani, n-am spus asta niciodată nimănui. Trebuia să fac un internship, eram studentă la ASE, dar aveam un curs și trebuia să fac un internship și m-am înscris la Pro TV.

Eu îmi doream, pentru mine erau Andreea Esca și Pro TV. Și am scris acolo, m-au chemat pentru internship, dar eram plecată la un curs, pentru că eu ca studentă sunt și am fost o tipă… Mie îmi place să explorez, să caut și să citesc, plecam la tot felul de cursuri. Și eram plecată în Italia când m-au sunat și ei nu aveau timp până ajungeam eu”, a dezvăluit Denise Rifai, în podcastul Altceva cu Adrian Artene.

Citește și: Denise Rifai, detalii neștiute din viața ei amoroasă. Ce spune despre căsătorie și copii: „Eu, dacă m-aş fi căsătorit până acum, aş fi divorţat de două ori' / EXCLUSIV

Citește și: Adevărul despre relația dintre Denise Rifai și Dan Bittman, după ce artistul i-a dat un inel în emisiunea ei: „M-a surprins gestul. E un tip natural şi original' / EXCLUSIV

Citește și: Geta Sterp, decizie neașteptată după nunta cu Sebastian Crăciunescu. Sora lui Culiță Sterp a făcut acum anunțul: „E greu, nu pot”

Citește și: Cum își menține Denise Rifai silueta, la 37 de ani. Ce dietă ține și ce trucuri de frumusețe are:„Încerc pe cât posibil să nu mănânc…' / EXCLUSIV

Mărturisire neașteptată despre Klaus Iohannis

Tot în cadrul aceluiași interviu, Denise Rifai a recunoscut și că visează să îl aibă pe președintele României drept invitat în emisiunea ei.

„Pe președintele Iohannis, pentru că a refuzat și pentru că nu… Eu nu mă prind la președinte dacă chiar nu a ajuns invitația mea la el. În statul român, că mie îmi place foarte mult politica și aici este zona mea de expertiză, sunt foarte multe straturi. Știi vorba aia, că până ajungi la Dumnezeu te mănâncă sfinții? Eu nu știu dacă la președintele Iohannis a ajuns vreodată invitația mea la 40 de întrebări cu acest temei real.

Noi l-am votat, este președintele românilor, vrem să îl cunoaștem. Este o emisiune portret, cu foarte multă bază politică. Adică nu am trata doar chestiuni ce țin de viața personală a domniei sale. Tratăm chestiunile pe care le-a făcut pentru statul român. Ne este președinte de un deceniu. Cred că ar fi cazul ca președintele Iohannis să iasă la interviuri.

Întotdeauna. (n.r. dacă ar fi interesată de un interviu cu el și după ce își termină mandatul) Pentru că este un om care a avut cheile statului român și secretele statului român timp de zece ani', a mai mărturisit Denise Rifai, în podcastul Altceva cu Adrian Artene.

Sursă foto: Instagram, Youtube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter